Europai utazas, utazasbiztositas-kotesehez cherrisk vagy netrisk a jobb?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 11:22
13/23 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy de ez 6792 ft a link szerint, az eddigi legdragabb, de koszi 😄
2022. jún. 13. 12:57
14/23 anonim válasza:
Ki kell tölteni.. Hogy segitsek?
15/23 anonim válasza:
kérdező, az se mindegy, hogy autóval mentek vagy tömegközlekedéssel...
Lehet, hogy emiatt van az árkülönbség!
16/23 anonim válasza:
Toltsd ki h egyedül 18-69 év között 06 14-19 nyomj ok és kihozza a csökkentett árat!!
17/23 A kérdező kommentje:
De emberek, kitoltottem ugy ahogy tortenni fog az utazas es amilyen abszolut adatok vannak.
Semmivel nem lett tobb, mint a cherrisken az axan, ez a lenyeg
2022. jún. 13. 13:48
18/23 anonim válasza:
Akkor nagyon bena lehetsz mert a legalapabb axa, biztositas igy 1790 forint, próbáltam segíteni de akinek nem lehet, az akkor fizessen többet 😂
19/23 A kérdező kommentje:
Foleg hogy az 1790 ft os ban kb semmi nincs, mivel a baleset,felelosseg,poggyasz stb stb mind ki van huzva... 😅
2022. jún. 14. 00:26
20/23 anonim válasza:
Írtam hogy az az ALAP biztosítás de már amúgy is megbantam hogy segíteni próbáltam mert kukacos vagy és fennkolt szóval inkább segitek olyannak aki ertekeli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!