Tudom még messze van, de 2020 szeptember körül Szingapúrba szeretnénk utazni. Hogyan, melyik légitársasággal tudnánk a legolcsóbban megoldani? Nem igazán vagyok jártas ebben a kérdésben.
Figyelt kérdés
Esetleg hol tudom nézegetni a repülőjegy árakat?2019. júl. 14. 16:45
1/4 anonim válasza:
Bármelyik repjegy kereső oldalon. Érdemes olyan légitársaságot választani, melynek az átszállás reptérre irányba esik, pl. Turkish, Emirates, Quatar. Egyenként azt sem tartom kizártnak, hogy addigra lesz közvetlen járat Budapestről.
2/4 anonim válasza:
Repülőjegy-kereső oldalakon. De arra vigyázz, hogy közvetlenül a légitársaságnál foglalj, vagy ha ez nem opció, akkor legalább ellenőrizd, milyen értékelése van a közvetítő oldalnak. Én a mytrip.com-mal jól rábãsztam, mert járattörlés miatt módosítani kellene a foglalást, de szarnak bele. Ugyanezt a légitársaság nemigen tudja megtenni veled.
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi AirItalyval Milánóból Bangkokba utaztunk onnan pedig Scoottal Singaporeba. A Scoot az a helyi WizzAir/RyanAir stb csak hosszútávra is repülnek Óceánia felé. Milánóig meg megoldhatod helyi fapadossal. Ez így kb 400 euróból megvan oda vissza ha időben foglalod és nem csúcsidőben mész (pl karácsony)
4/4 anonim válasza:
szia! ha meg aktualis ajanlom a LOT lengyel legitarsasagot, Budapestrol Varsoba elroppentek cirka 50 perc, onnan pedig kozvetlen Szingapurba. Arak nagyon jok, repulok vadonat ujak, fedelzeten az ellatas is jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!