Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Koh Samui szeptemberben?

Koh Samui szeptemberben?

Figyelt kérdés
Szeptember közepén utazunk Samui-ra 2 hétre, érdekelne az időjárás.Mivel minden forumon más-mást irnak, feltételezem elég kiszamithatatlan már arrafelé is az időjárás. Él vki esetleg ott? Köszi :)

2019. máj. 10. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
4%

Kérdésed azért meglepő, mert arrafele egész évben 28 és 32 fok közt alakul a napi átlag maximum, míg a minimum hőmérséklet 24-26 fok között.

Nem tudom miért gondolod, hogy ez kiszámíthatatlan. De látom, feltételezed.

Rosszul teszed.

2019. máj. 10. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:
azert feltételeztem, mert forumokon olvasva vkik irtak, h szeptemberben előfordult, h hamarabb jött a monszun, vkik irtak, h tavasszal van rossz idő..Olvastam többektől, h 2hétből majdnem 2 hetet esett vagy h nagyon jo idő volt..ezért inkabb jobbnak láttam megkérdezni, h mégis milyenek a tapasztalatok :)
2019. máj. 10. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
A tapasztalatokat a fórumban leírták. Az éghajlati adottságokat a földrajztanárodtól megtanulhattad volna. Most már késő.
2019. máj. 10. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Október végén kezdődik az esős szezon, olyankor jellemzőek az áradások, erős szél, a tenger úgy hullámzik hogy fürdésre alkalmatlan stb. De szeptember közepe elvileg oké, persze előre nem kiszámítható, de valószínűleg nem lesz már olyan meleg, néha eshet is, de kicsi az esélye hogy végig rossz idő legyem.
2019. máj. 10. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szeptember teljesen jó választás azon a környéken. A monszun még nem kezdődik, elhúznak (hálisten) a kisgyerekes nyaralók, általában is kevesebb ember van. Simán van 30-32 fok, este azért lehet hűvös, meg néha pár zivatar becsúszik. Nem egy januári Dél-Vietnám (ami nekem a régió abszolút csúcsa Myanmar mellett), de minden adott lesz ahhoz, hogy nagyon jól érezzétek magatokat.
2019. máj. 11. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos és értelmes válaszokat :)
2019. máj. 12. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!