Mennyi kiadással kell számolni egy hetes Fülöp-szigeteki úton 2 személy részére?
Figyelt kérdés
Repülőjegyet leszámítva értem, tehát csak a szállás, napi étel, ital, egyéb kiadások... elsősorban olyanoktól kérdezem ezt, akik jártak már ott. Átlagosan mennyit költöttek naponta mindent beleértve? Köszönöm!2018. aug. 18. 11:01
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire ki van számolva a pénzetek, akkor szerintem jó lesz nektek a járda-szigetek is.
2/5 anonim válasza:
Ez igény kérdése. Amikor egyedül voltam ott 1000-1200 pesoból kihoztam egy napot. De amikor már barátnőmmel, neki nagyobbak az igényei, akkor fejenként 2000 alatt nem úsztuk meg.
3/5 anonim válasza:
40usd/nap, amugy egy hetre tavop keletre menni oltari nagy baromsag
4/5 kiflitolvaj válasza:
Az attól függ, hogy mikor és melyik részére szeretnél menni. Vannak nagyon felhájpolt szigetek, mint pl. Palawan. Persze leginkább az igényeidtől függ. Airbnb-n és a hotels.com-on, vagy bookings.com-on hasonlítsd össze az árakat. Étterembe szeretnél enni, vagy magadnak elkészíteni? Sokszor airbnb-n van olyan ház, ahol főznek neked bármit, ha megveszed a cuccokat, 7eleven minden második sarkon van és jellemzően minden olcsóbb. Néhány gyümölcs drága, ami ott nem terem meg, pl. eper, citrom. A calamansi viszont hasonlít a citromhoz, abból csinálnak limonádét, ami mindenhol olcsó. Masszázs szalonokban általában 250-400 peso/óra egy teljes test, azt nem érdemes kihagyni. Egy átlag fizetés ott, ahol mi élünk(félig-meddig) kb. 15000 peso havonta és megélnek belőle. Mondjuk mi nem tudnánk. :) Szerintem foglalj szállást és számolj azon felül napi 3-4000 pesoval, abba belefér néhány island hopping is és éttermezés.
5/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Ennyire azért nincs kiszámolva a pénzünk, de szeretem előre megtervezni a dolgokat. Azért köszönöm hogy itt voltál. :)
Többiek: Köszönöm a válaszokat, én 5000 pezóval számoltam fejenként, de ezek szerint akkor jól saccoltam, köszönöm a megerősítést. (3. válaszoló:) Sajnos csak ennyi nap szabit kaptunk, ezért megyünk 1 hétre (vagyis csak 6 napra, mert 4 napot elvisz ugye az utazás oda-vissza).
Köszönöm!
2018. aug. 19. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!