Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Járt már valaki Indonéziában?...

Járt már valaki Indonéziában? Ha igen, mikor, és milyen élmény volt? Mi tetszett a legjobban az országban?

Figyelt kérdés

2018. máj. 7. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
4 alkalommal voltam most tervezem az ötödiket. Először csak Balin, de az annyira nem jött be, aztán volt egy nagy kihagyás mert elkönyveltem magamban hogy semmivel sem jobb mint Thaiföld, aztán egyik ismerősöm élménybeszámolói alapján kedvet kaptam Borneóhoz. Ott két hónapot voltam és nagyon tetszett azóta volt két 3 hónapos kiruccanás ami több szigetet is lefedett. Most Pápua a cél. Igazából az a jó benne hogy annyi sziget van mindegyik másabb és viszonylag olcsón eljuthatsz olyan helyekre amikről még képet se tudsz guglizni annyira nem járt ott még turista, és némelyik olyan lélegzetelállítóan gyönyörű hogy azt el sem lehet mondani.
2018. máj. 8. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Nagyjából 2-4 havonta megfordulok Indonéziában.

Eddig Toraja és Yogjakarta a favorit a népszerűbb célpontok közzül, de persze az eldugott kis szigetek mint pl Keke se semmi :)

Búvárkodni Tulamben, USAT Liberty hajóroncs vagy Nusa Penida mellett Manta Point. Vagy akár Kajimunjawa cápákkal 🙂

A hónap végén ismét megyek...

Néhány videóm:

[link]

[link]

[link]

2018. máj. 10. 19:19
 3/4 anonim válasza:
52%
Nekem már csak egy kérdésem volna: mit kell dolgozni ahhoz, hogy akár csak egyszer eljussak oda???
2018. máj. 14. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Szia, második válaszoló vagyok. Nem egy nagy ördöngősség a dolog. Nekem eddig max amit költöttem jegyre 280ezer körül volt, a legolcsóbb talán 125. Lehet találni ilyen magasságban is, a belföldi járatok pedig elég olcsók. Szállás nyilván az igényekhez mérten árazzák, az ingyentől a csillagos égig.
2018. máj. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!