Olyan utazási irodát keresek, ami egyedül a repjegy lebonyolításában segít. Van ilyen?
Sziasztok!
Ajánlanátok légyszi ilyen utazási irodákat, ha vannak? Eddig csak olyat találtam, ami komplett programon belül "segít", ráadásul az én úticélom soha nincs is a listán. (Linyi, Kína)
Egyedül nagyon nehéz összeszervezni, mert Kínán belül át kell szállnom, és szeretném minél kevesebb átszállással megúszni. Viszont ha eleve úgy adom meg, hogy Bécs-Linyi, akkor kétszer-háromszor akar átszállítani, ha pedig külön, nagyon nehéz összeszervezni, de hátha valakinek mégis sikerülne.
Előre is köszi!
Igen, tudom, és az a logikus, amit te mondasz. Az az egyedüli gond, hogy nem találtam úgy, hogy összeszervezhető legyen a Bécs-Peking/Sanghaj és Peking/Sanghaj-Linyi anélkül, hogy ne kelljen a reptéren éjszakáznom legalább az oda vagy a vissza út alkalmával.
És igen, ez csak kényelmi dolog, valamit valamiért meg ilyenek, de ha van rá egy kis esély, inkább elkerülném. :(
skyscanner.hu
Egy random nyári időpontot beütve (júni 5-12 ) beütve volt olyan járat ahol kinában 3-4 órát kell várni oda és vissza a is.
De külön be is állíthatod, hogy olyan járatokat mutasson, ahol az utazás ideje várakozással együtt nem több, mint X óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!