Utazás Indiába egyedül? 22F
Figyelt kérdés
Bakancslistámon szerepel, hogy Keralát megnézzem, egy dokumentumfilm óta bele vagyok habarodva. Kíváncsi vagyok, akik ott voltak, mik a tapasztalatai, mire kell számítsak. Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!2017. márc. 13. 20:30
1/8 anonim válasza:
egyedul nem javasolnam, hogy oda utazz, menj utitarssal, biztonsagosabb mindenkepp. kiveve ha valami szervezett csoporttal mesz, de a lenyeg, hogy ne egyedul keresd fel a helyet. egyebkent meg sok sikert, biztos nagyon jo lesz az elmeny :) $
2/8 anonim válasza:
mehetsz egyedul, India alapbol nagyon biztonsagos, foleg egy ferfinak nem kell tartani semmitol, egyedul allo nokent mar jobban kellene figyelni
mellesleg eszak sokkal erdekesebb mint pl Kerala
3/8 anonim válasza:
Nem olyan gázos. Nyilván egy más világ meg párszor kizsebelnek de fel lehet venni az ottani ritmust.
4/8 anonim válasza:
Fèrfikènt mehetsz egyedül is. Ha nő lennèl, nem javasolnàm.
5/8 anonim válasza:
Egyedülálló 22 éves fiúként is be fogsz jönni jó néhány helyi pasasnak, akik nem annyira ragaszkodnak a nőkhöz...
6/8 anonim válasza:
India északi részén, az "Arany Háromszög"-ben volt egy fiatal férfi családtagom nemrég, s egy alapos gyomorrontáson kívül minden más esemény pozitív volt számára. Nem szervezett úton volt, de nem egyedül, hanem barátaival (2 fiú, 2 lány). Amire fel kell készülni: a szegénység ott teljesen más kategória, mint Európában (mégis sokkal felszabadultabbak, vidámabbak általában).
7/8 anonim válasza:
"minden más esemény pozitív volt "
Azóta HIV+
8/8 anonim válasza:
Kedves 7-es! Látom humorodnál vagy, de nem jól reagálsz, mert egy esemény nem lehet HIV +, csak egy ember, akikről írtam azok szerencsére nem azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!