Egzotikus utazás egyedül?
Szia!
Először pontosítsunk:
-egzotikus utazás? Hova? Sok egzotikus hely van a világon...
-egy hét. Csak? Szerintem kevés, de, ha neked nem fog tetszeni mégsem, akkor egy hetet bárhol ki lehet bírni.
-csoportos, egyedül. Én gyerekkoromban, családdal és plusz 10-15 családdal, minden nyáron külföldön nyaraltam. (keleteurópa, céges csere üdülés) Egy borzalom,a kötöttség, a csoport, a máshoz igazodás. Egy előnye viszont van, az idengenvezető, szervezett helyek, sok információ, amit egyedül bejárni, megnézni, megszerezni sokkal nehezebb.
-milyen nyelven beszélsz?
Ezen szempontok szerint, ha van rá pénzed és úgy érzed megéri neked, akkor menj!
Ha konkrét kérdésed lenne, írj, kérdezz, amire tudok válaszok, tanácsot adok. Én 1 évet éltem Kínában, Hongkongban, Jártam több városban, láttam Macau-t. Indonéziáról, Malayziáról van bőven infóm, de egész Ázsiát ismerem. Persze lehet egzotikus a Spanyol, Olasz, Török, Görög, Karibi, Afrikai, UAE, India, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!