Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » India tényleg ennyire olcsó...

India tényleg ennyire olcsó lenne (link)?

Figyelt kérdés

[link]

Mindent néggyel kell osztani. Egy korsó sör 25 forint???

Régebben hallottam egyik csajomtól, hogy az egyik barátnője munkanélküli lett, kiment Indiába, és a segélyből, amit itthon kapott megélt. Meg filmekben is mindig emlegetik.

Tehát ha nem lenne melóm, kiadnám a kecómat, olyan 100-110 ezret kapnék érte havonta, kimennék Indiába, vígan megélnék, és még melóznom sem kellene? Megtanulnám rendesen az angolt meg a hindit.

2018. jan. 9. 19:53
 1/3 anonim válasza:

Pont most hallottam, hogy egy kiló paradicsom 3-400 Ft körül van, egy kiló rizs 60-75 ft körül. Én is hallottam ilyesmit, hogy 200 ezer forintból úgy élt kinnt, mint a kiskirályok. Valószínű nem kéne melóznod :D

Na de Indiába? Én biztos nem bírnám azt az iszonyatos párás meleget, ami ott van. És az emberek mentalitása sem olyan, mindenki a lélekvándorlásban hisz, iszonyat nagy a szegénység, közben meg ilyen tök passzív társadalom. Fú, az utolsó helyek között van, ahova mennék.

2018. jan. 9. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:

"Mindent néggyel kell osztani. Egy korsó sör 25 forint??? "

Nem kell osztani semmit, atallitod a penznemet, es lathatod, hogy egy indiai so 4xx, importalt sor 6xx forintba kerul.

"olyan 100-110 ezret kapnék érte havonta, kimennék Indiába, vígan megélnék"

Ennyibol itthon is megelsz videken, vagy esetleg ott van Romania, szekelyfold, millioszor kulturaltabb es tisztabb Indianal. Ha kaland kell, akkor hajra, ha viszont csak megelni akarsz munka nelkul, nem kell olyan messzire menned.

2018. jan. 9. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én voltam Indiában, igen, igaz, nagyon olcsó. Emlékszem, kemény 110 forintért ettem sokfogásos ebédet, igaz ez Maduraiban meg Chennaiban volt. Goa meg Kerala már jelentősen drágább volt ennèl.

Én szerettem ott lenni, de ott èlni azèrt nagyon màs. A havi 110 ezerből azért el lehet éldegèlni, de kérdès, hogy meddig. Eleve nagyvárosban nem fogsz tudni munkaviszony nélkül lakàst bérelni, vagy elég nehezen, esetleg nagyobb összeget letéve előre (ami már több lesz mint 110 000 forint).

Amúgy pl Goàn ahol én voltam (Palolam Beach) rengeteg angol hippi volt, aki az angliai munkanèlküli segélyből héderelt kint, de az azért jóval több, mint havi 100 ezer forint (inkább 3-500 ezer körüli összeg) amiből kényelmesen elvoltak egész télen.

2018. jan. 10. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!