Ez a fonendoszkóp nagyon olcsó és egyszerűnek tűnik, ez a másik (második link) jobb nála? Ha igen, akkor miben?
Mire kell?
A 600 forintos a lehető leggagyibb, ezt csak vérnyomás-pulzus mérésre lehet használni,nem fogsz hallani semmit de én még arra se venném meg. A másik denikvens már egy fokkal jobb, de ugyanaz a történet. Sztem a minimum a KaWe Rapp, bár mivel duplacsöves, zajos, azt se nagyon ajánlom.
Attól függ mire kell: vérnyomásmérésre (nővérnek) egy 3-4000 ft os KaWe az már adja, orvostanhallgatóknak és szakorvosokn akmeg mindenképp Littmann Classic II., II. S.E. vagy III, a Master
Mire kell? Attól függ
A 610 Ft os max dísznek jó,örülj ha 1-2 évet kibír és csak pulzust tudsz vele mérni, mást nem. A másik, egy fokkal jobb, de ugyanaz a történet, főleg hogy duplacsöves, zajos. Ha ápoló vagy, egy 3-4000 Ft s KaWe az jó választás. Ha orvosira kell akkor Littmann Classic II., III., vagy II.S.E., esetleg a Master Classic sorozat. De ha nincs rávaló és bevállalod egy 9-20000 Ft s Riester vagy KaWe jöhet számításba, de meggyűlhet vele a bajod.
Ha orvos vagy amit nem hiszek mert akkor tudnád hogy Littmann, szaktól függően.
Ha magadnak kell az egészséged miatt akkor 4-10000 Ft közötti talán jó, de ha csak szórakozni kell akkor vedd a 610Ft osat.
Én most szavaztam le a Riestert inkább Littmann Classic II. S.E. t veszek 30000 Ft ért, még ha 1-2 hónapot el is csúszik a beszerzése az ára miatt
Remélem tudtam segíteni
20/f
én nem is tudtam, hogy ezt pulzusmérésre is használják, minek? azt a kézen is meg lehet csinálni eszköz nélkül.
Engem az érdekelne, hogy tüdőgyulladást ki lehessen szűrni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!