Ha mar valahol be vagyok jelenkezve akkor másik városban mar nem mehetek orvoshoz?
Nem tudtam megfogalmazni a kerdest, úgyhogy bocsánat.
A helyzet az, hogy egy vidéki városban laknak a szüleim, tavalyig en is veluk laktam, de egyetem miatt Pestre költöztem. Háziorvoshoz meg mindig vidékre járok. A kérdésem a következő, ha en elmegyek es bejelentkezem Pesten sztk-ba, akkor ugyanúgy járhatok Pestre es vidékre is orvoshoz vagy ez hogy működik?
Nőgyógyászat érdekelne egyébként, mert a szüleimmel osszekaptunk a fogamzásgátló szedesen (masfel hónapja szedem), de szerintük szünetet kell tartanom, viszont en szeretnem kikérni orvos véleményét is, azonban itt vidéken nem tudok a nőgyógyászhoz elmenni, mert az iskola miatt nem tudok leutazni hétköznap, ezért Pesten szeretnek időpontot kérni, de ugye ahoz elobb be kell jelentkeznem. Erre a kérdésre szeretnek választ kapni, hogy mit csinaljak, hogy megtudjam oldani. Megkerdezhettem volna ezt a szuleimtol is, de szerintük csak hagyjam abba es kesz, nincs következménye amugy is most kellett volna ujra rákszűrésre mennem (letelt az egy év).
Köszönöm előre is a valaszokat, remelem azert valamennyire érthetően irtam le, bocsánat de nem értek ezekhez a dolgokhoz meg annyira, itthon pedig most egyáltalán nem segítenek :)
19/L
Ha sürgős eset volna, köteles volba ellátni az orvos, de ez szerjntem nem annak minősül.
Internet.
Keress rá az orvosodra és hívd fel.
Szerintem ezt telefonon is megkérdezheted tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!