Jó ötlet Észak Koreába ellátogatni?
Nézd, szerintem nagyon rossz helyen kezded a tervezést. A gyakorin nincsenek annyira sokan a világlátott emberek, mint a nagy nemzetközi utazós fórumokon és blogokon. Kezdd ott, szerintem.
Ezzel együtt, mivel engem is érdekel Észak-Korea, van egy olyan véleményem, hogy ha maradéktalanul betartasz minden szabályt, akkor egy életre szóló tapasztalat lesz egy észak-koreai utazás. Látványossága természetesen van az országnak, ezek egy része nyilván természeti, de rengeteg politikai-történelmi szempontból fontos hely is van, ami kifejezetten e témakörök rajongóinak érdekesek.
Odautazásod te tervezed meg, a visszaút tervezése az övék.
Ismered az ottani előírásokat, amiket a turistáknak be kell tartani?
Arra ne számíts, hogy ott tanulod meg, mert azt csak több évi kényszermunkád ideje alatt lehet.
Én nem mennék, ezek után:
Ő is turista volt. Jó, nyilván az ember kijelentheti, hogy ő nem fog egy fogpiszkálót se ellopni, de érdemes olyan helyre menni, ahol ennyire kőkorszakiak?
Te tudod bizonyítani az ellenkezőjét?
Nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!