Jakarta, Szingapúr vagy Kuala Lumpur?
első vagyok:
Az lemaradt, hogy angliai fizetéssel mérten is drága..szóval egy magyar fizetés mellett sem lehet olcsó..
KL esJakartaban voltam, de annyira nem erdekelt hogy huztam is tovabb, SIN sem erdekel igy oda el sem mentem
en is Bangkokot ajanlom vagy Kathmamdut esetleg Peking vagy Hanoi
Mire? Jakarta egy szarfészek, minden turista menekül onnan - jó okkal. Szingapúrban és Kuala Lumpurban el lehet tölteni külön-külön 2-3 napot.
De DK-Ázsiába nem városlátogatási céllal utazik az ember Európa közepéből...
5 éve élek ebben a 3 városban, de leginkább Jakartában.
Ez szubjektív, de nekem SIngapore tetszik a legjobban. Iszonyat tiszta, iszonyat szép, nagyon jól szervezett, tele van látnivalóval. Viszont messze a legdrágább.
KL van középen, ott is sok látnivaló van, olcsóbb mint SG, de kicsit leharcoltabb is.
Jakarta ... én imádom. De ne gyere ide, kivéve ha nagyon autentikus helyi kísérőd van. Jakarta iszonyatosan sok "kincset" rejt, de ezt csak az fogja tudni neked megmutatni, aki nagyon jártas benne.
Egyébként ha vendég érkezik hozzám, mindenki a sztereotípiák miatt, nyilván azt szeretné látni, hogy a "maláriás, terrorista utcagyerek, nyers kígyóbelet eszik egy szeméthegyen" (erős túlzás volt, remélem átment a szarkazmus). Aztán mindenki meglepődik, hogy mennyire normális nyugatias életet lehet itt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!