Thaiföldön voltatok már?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kimennék Thaiföldre, de csak németül tudok, és azt hallottam hogy oda az angol szükséges!
Szerintetek sem boldogulnék el? 3 hétre mennék, egyenlőre egyedül, mert senki sem akar velem jönni.
Esetleg tapasztalatok?
Köszönöm előre is!
Üdv:Hajni
2017. márc. 8. 10:12
1/8 anonim válasza:
Thaiföldön miért beszélnének németül? Sokan mennek ki nyelvtudás nélkül, nem egy nagy dolog, csak kicsit nehézkes, ha nem csak a hotelban és a tengerparton szeretnél csücsülni. Pl. vásárláskor jól jön, mert sokszor lehet alkudni, vagy ha elmész egy túrára. Étteremben is általában csak thai és angol menü van (valahol orosz is). Persze ha szerencsés vagy találsz olyan helyeket ahol németül is lehet boldogulni.
3/8 anonim válasza:
alap angolt két nap alatt el lehet sajátítani, nem tudom megérteni az ilyen debileket aki külföldre akar menni pláne egyedül és ennyi időt meg minimális energiát nem hajlandó befektetni a nyelvtanulásba.
4/8 anonim válasza:
A thaiföldes kerdesedet még a megfelelő kategoriaba sem sikerült kiirnod.......szóval nem!Nem boldogulnál....még perfect angollal sem.....
6/8 mytravel válasza:
Az angol mindenhova szükséges. Az eddigi X alkalommal, hogy ott jártam kb. egyszer találkoztam egy svájci hölgy-el aki Phuket-en hajóutakat árult. A luxusszállodák nagyrészében általában német igazgatók vannak de velük nem fogsz találkozni. Ebk. megnyugtatlak, a Thai-ok sem beszélnek valami hü de magas szintü angolt. Ülj le és tanulj meg egy két alap dolgot és sok sikert!
7/8 anonim válasza:
Persze hogy voltam es nagyon szep hely!
Nagyon tudom ajanlani!
15/f
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2017. márc. 17. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!