Tippek eltuneshez az isten hata moge Azsiaban 1-2 honapra?
Figyelt kérdés
Tobb eves kapcsolatomnak most lesz vege, es gondoltam lelepnek egy kis idore hogy tenyleg senki ne talaljon meg.
Azsia erre megfelelo.
Kerdesem azokhoz szolna akik mar utaztak hosszabb ideig egyedul, van barmi amire kimondottan figyeljek, barmi tipp/jotanacs?
No vagyok es nem intenziv hazizsakos-hosteles turat tervezek, hanem inkabb pihenos, olvasos, hoteles-medencezos, ugyanekkor latnivalos utra gondoltam, ahol vegig magam lennek, es nem is tervezek ismerkedni.
2017. jan. 31. 00:54
11/11 anonim válasza:
Nemrég láttam egy filmet Új-Zélandról. Csodálatos hely. Ha tehetném, én oda mennék. Ez aztán messze van, hisz minimum 1 nap az út odáig. Ahogy néztem az utazási ajánlatokat, olyan drága, hogy ott biztos kevés ismerőst találna bárki. Ezt nem viccből írom, ha nyernék, biztosan elutaznék oda. Olyan szép, változatos a táj, nagyon kedvesek az emberek, úgyhogy a szomorúságból is kizökkentene bárkit egy ilyen utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!