Reptéri tranzitnál 5-6 óra mit csináltok?
Úgy értem,hogy net nem sok van üzletek bezárva 1-2 ember lézeng.
Reptereknek nincs valami motel vagy hostel szerűség?
Ahol meg lehet pihenni és tovább utazni?
SZia, tranzitban nem lehet kimenni csak úgy hotelbe.
Ha olyan országban vagy transitba ahol nem kell belépési engedély(visum), akkor esetleg kimehetsz és megaludhatsz egy hotelbe, de 5-6 oránál felesleges, mert pl 24-kor leszáll a géped, és 6-kor indul tovább, akkor kb 1órára vagy kint a hotelnél, és 5:00-kor már megint a tranzitba kell lenned. Vagy is egy hotelszoba 4 orára szerintem nem csak anyagilag nem éri meg, hanem amúgy sem.
Mi eddig legtöbbet 4 órát vártunk tranzitba gyerekkel(1 ßeves volt). Ez Dubaiban volt, és egyáltalán nem volt vészes. Mire kiértünk és átvizsgáltak minket(mert dubaiban tranzitban is átvizsgálnak, alkohol után szerintem), már kb 1 óra eltelt, körbe sétáltuk a terminált, bementünk pár shopba, bepelenkáztuk a gyereket, majd beültünk egy kávézóba, megfuttatuk a gyereket a benti játszótéren, és már indult is a repcsi.
5-6 óra soknak tűnik, de nem éri meg kimenni egy hotelbe emiatt.
Én legutóbb 5 órát vártam Münchenben, tudtam csatlakozni a wifihez, így beszélgettem az ismerősökkel, a nyitva levő üzleteket körbejártam, ettem, a nyaralás képeit nézegettem, figyeltem az embereket.
Én legutóbb a bécsi reptéren vártam csatlakozásra 5 és fél órát. Szerintem gyorsan elrepült. Voltak ilyen kényelmes boxok, 220-as csatlakozóval+ baromi gyors wifi, ott lehet laptopozni, iPad, telo stb...
Illetve voltak ilyen bőr boritású ülőhelyek ahol a lábnak is van hely, szóval kvázi mint egy kis kanapé, azon lehet pihenni. Amúgy pedig megnéztem a boltokat+ vásároltam, ettem egy levest+salátát az egyik étteremben, később egy kávét egy másikban. Kis netezés az otthonikakkal, a felszálló gépek bámulása aztán már ment is a gépem, jött a beszállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!