Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ha valaki Japánba akar utazni...

Ha valaki Japánba akar utazni turistaként 1-2 hétre, ahhoz útlevélen kívül kell még valami?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 15:35
1 2
 11/18 anonim válasza:
Most voltunk kint nyáron két hetet. Útlevél elég volt.
2016. nov. 7. 13:49
 12/18 anonim válasza:
71%
Ne hidd azt kérdező, hogy 10-15 év. Fiatal húszon éves vagyok, aki japán rajzfilmeket néz, a barátnőm fiatal tizenéves, aki japán rajzfilmeket néz. Ő már volt háromszor is kint. Én most voltam először, jövőre megyünk megint, saját fizetésből, mielőtt azt hiszi valaki, hogy a seggünk alá tolják. Nem olyan lehetetlen, mint a legtöbben hiszik. Lényegtelen, hogy hány éves vagy, lényegtelen, hogy mit nézel, mielőtt valaki jól megmondja, hogy te csak fantáziálsz, fantáziálj nyugodtan, ha valamiből, abból baj sosincs. Csak rajtad áll.
2016. nov. 7. 14:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele hogy akár 4-5 év alatt is változhat ez, csak azt akartam megtudni hogy most hogy van.

Igen, egy tizenéves vagyok aki animéket néz, de nem csak amiatt, hanem amiatt is álmodozok ilyen utazásról mert nagyon tetszik az ottani kultúra, jó lenne testközelből látni milyen is.

Azért gondoltam 10-15 évre mert nem 5 forint azért az utazás, elégge sok pénzbe kerül gondolom és saját kereset kellene ahhoz hogy majd kiutazzak hacsak meg nem lep valaki egy repülőjeggyel addig :)

2016. nov. 7. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Weeaboo Pistike.
2016. nov. 8. 13:20
 15/18 anonim válasza:
Én Kínában voltam, de nem kellett pénz, mert adtak akik kiküldtek.
2016. nov. 9. 16:33
 16/18 anonim válasza:
Jegy
2016. nov. 12. 00:04
 17/18 anonim válasza:
A lábai, pénz repülő és rizs.
2016. nov. 14. 15:15
 18/18 anonim válasza:
Szia! elég az útlevél és az igényektől függően változik az összeg holszeretnél aludni,mennyire vagy válogatós a kajákban a szállásokra rengeteg kis kapuvan úgy,hogy a repjegye áránkivül semmi sem fix összegű :D én 2 hétre megyek majd ki és nekem 1 millióba fog fájni ezt lebontva 500000 valamennyi lessz a szállás 167000 ft a repjegy a maradék meg költő pénz a szállás azért ilyen drága mert a város közepén van mindentől egy kőpésre kb és 4 csillagos a szálloda 14 éjszakára.
2016. nov. 30. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!