Csecsenföld, Groznij? Turistaként mennyire biztonságos?
Társalgálsi szintű orosz nyelvtudással bírok, Oroszországban sokat jártam turistaként, de ezen a hírhedtnek nevezett területen még nem voltam, és nem tudom, hogy mennyire jó ötlet. Azt hallottam, hogy Groznijt teljesen újraépítették és nagyon szép, meg rend is van és sok a túlzás azok közül amit a sajtó állít az ottani körülményekről, szóval ha nem balhézol meg különcködsz akkor turistaként nem érhet baj.
Esetleg valakinek tapasztalata akár saját, akár ismerőse volt ott?
Alapvetően nagyon kevés itteni válaszadót fogsz találni, akik egy nehezen megközelíthető, látnivalókban szűkölködő nem túl biztonságos célállomásra hobbi szinten utazgatnának.
Mi lenne, ha ez egyszer használnád azt a stabil orosz nyelvtudásodat, és első kézből a neten tájékozódnál?
Szerintem ha beszélsz oroszul akkor nincs nagy baj, mivel nem egy Irak vagy Szíria, de nem is egy Izland azért. Nyilván bármikor robbanthatnak egyet.
Egyébként meg nézd meg a brit külügy/amerikai külügy honlapját és nézz ott körbe h mit írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!