Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Jordániába kell előre vízumot...

Jordániába kell előre vízumot igényelni, vagy lehet a határon intézni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Eilat-Aqaba határátkelőnél lépnék be az országba.

2016. okt. 23. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Google - Jordani, konzuli szolgalat. Elso talalat, a beutazasnal minden hivatalosan leirva.
2016. okt. 23. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudja mi az a Google.
2016. okt. 23. 17:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem meg túl sok időd van baromságokat irkálni.

Azért itt kérdeztem, mert olyanok tapasztalataira vagyok kíváncsi, akik voltak ott mostanában, és nem csak a google képtárban látták jordániát ;)

Egyébként olvastam a konzuli szolgálat leírását, és olvastam máshol az ott leírtaktól teljesen eltérő információkat is. Ezért továbbra is örömmel fogadok segítő válaszokat.

2016. okt. 23. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
A konzuli szolgalat a kormany hivatalos tajekoztatasa (tehat nem Julcsi neni 3 eves jordaniai Neckermann nyaralasat megiro blog), annal biztosabb semmi nem lehet.
2016. okt. 23. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem tudja mi az a Konzuli Szolgálat.
2016. okt. 23. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:

A konzuli szolgálat tájékoztatása zavaros, érthetetlen, és egy ilyen, 90-es éveket idéző oldalra akar küldeni vízumért:

[link]

Tényleg nem véletlenül itt kérdeztem utána.

2016. okt. 23. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Az Aqaba/Eilat (Wadi Araba) határátkelőn 2016. január 1-től megszűnt a vízummentesség!

Az alábbi változások léptek életbe:

Egyéni turistaként Aqabába utazó Magyarországon a Jordán Királyság budapesti Tiszteletbeli Konzulátusán (www.jordankonzulatus.hu) vehet fel vízumot, vagy - amennyiben legalább három vendégéjszakát kíván Jordániában eltölteni - Jordan Pass-t ( [link] vásárolhat Jordániába érkezése előtt, amelynek ára 70 JOD. A Jordan Pass tartalmazza a vízumdíjat, valamint egyszeri belépődíjat Petrába és további 40 látványossághoz. Amennyiben három éjszakánál mégis kevesebbet töltött az országban, kilépéskor 60 JOD büntetést kell fizetni.

Ha tovabbra sem erted, akkor a linken szerepel a konzulatus telefonszama is, ott is elmagyarazzak neked biztosan az itt feketen-feheren leirtakat.

2016. okt. 23. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen ország nem is létezik ez az ország ami van és it kell közlekedni mert csak.
2016. nov. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!