Mivel Szíriában megszűnt a magyar követség, egy szíriai jelenleg hol tudna vízumot igényelni a Magyarországra való beutazáshoz?
Gondolom, a környező államok követségeinek egyike tölti be a szerepet. Szerintem Ammánban vagy Bejrútban, Tel-Avivban biztos nem. Keress rá.
Egyébként a többi schengeni ország követségére is mehet :)
"fedezettel elltott" tehát igen,be kell mutatni a bankszámláját,amin ennyi pénz van.ez biztosítja az államot arról,hogy az illető el tudja magát szállásolni,tartani és nem élősködés a célja
biztos 30.000?nem 3000? nagyon soknak hangzik.
nálunk 6000-t kell felmutatni Eu-n kívül érkező diákoknak (persze diák,lehet hogy más kategória) de a 30000 euró Magyarországon k* sok
Selam
nem hanem a bıztosıtasnak amıt köt,annak akkora ertekıg kell fedeznıe az ellatas vagy korhazı kezelese költsegeıt ıgy erthetöbb ugye? nekem ıs a magyar konzul mondta ezt ıtt Törökorszagban,szınte ugyanazok vagyıs borzasztoan nehezek a vızum ıgenyles felteteleı mınden ugynevezett 3.orszagbelı allampolgarnak. De konkretan a magyar bevandorlası hıvatal honlapjan mınden le van ırva peldaul ahhoz hogy maga a meghıvolevel amıt küldesz nekı pl te Magyarorszagrol annak mıket kell tartalmaznıa hol tudod ınteznı...stb? Belınkelem neked a bevandorlası hıvatal honlapjat jo?
Kımondottan kıkerestem most neked a Meghıvolevel menüontot csak olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!