Lehet-e Japánban magyar rendszámos autóval közlekedni?
Nem, a magyar rendszámos autók a világ többi részéről ki vannak tiltva...
Most ezt komolyan kérdezted!?
Itthon eddig sosem láttál külföldi rendszámú autót?
hogy ne lehetne kínában külföldi autóval közlekedni,
annyi van hogy kell kínai jogsi, nem jó a nemzetközi
Ne keverd a rendszamot a jogositvannyal.
Bizonyos orszagokba megfelelo vizum kell hogy gepkocsival belephess, Japan eseteben viszont nem kell vizum.
Az egy masik kerdes hogy az adott orszag elfogadja e a magyar, illetve a nemzetkozi jogositvanyt.
Biztosan tudom, hogy Kínában nem lehet, mert még a hongkongiaknak is egy külön rendszámot kell felszerelni pluszba, ha kínába akarnak belépni. Itt egy fotó is bizonyítékul:
Én ha eljutnek Japánba, eszem ágában se lenne magyar kocsit vezetni, ugyanis olyan szuper használt kocsikat lehet ott venni olcsón, hogy az ember szeme-szaja tátva marad a csodálkozastol.
Én kétszer vettem japán kocsit, mind a kétszer Toyota Sourert 4-5000 $-ert. Egyikben volt 64000 km a másikban kicsit több. 5-5 évig használtam őket és azalatt egyiknek se volt semmi baja. Úgy működtek, mint a legdragabb Schäffhauser óra, de sajnos az ausztrál állam leallitotta a használt japán kocsik behozatalát, mert a helyben gyártott kocsik utáni kereslet igen megcsappant. Most már csak az ittenieket lehet kapni, amelyek még új korukban sem közelítik meg mondjuk a 15 éves japán használt kocsit. A különbség olyan, mint amilyen egy Mercedes és egy Trabant között.
Ez még akkor is így van, ha a lepontozo bizottság - amelyik mindenkinél mindent jobban tud - csak 54 %-ra értékeli a vàlaszomat.
Nem minden országban lehet magyar rendszámmal közlekedni!
Az USA ban pl.le se engedik venni a kocsit a hajóról,míg ki nem váltanak rá egy helyi (az államtól függő) odavaló rendszámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!