Van itt valaki aki járt/jár japán iskolába?
Figyelt kérdés
általános, gimi, fősuli bármi..2016. szept. 7. 00:03
2/9 A kérdező kommentje:
Azt szeretném tudni, létezik-e a nemzetünkből származó, japánban élő és tanuló diák.
2016. szept. 7. 00:16
3/9 anonim válasza:
Van két ismerősöm, az egyik középiskolás, a másik pedig egyetemista, mindketten Japánban tanulnak jelenleg.
4/9 anonim válasza:
Olvasd el az animeweb.hu-n a Keikóval készült interjút. Ő egy törökszentmiklósi magyar lány, fél évet tanult kint ösztöndíjjal.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,
Mindig is kíváncsi voltam hány embernek adatik meg egy ilyen lehetőség. :)
köszönöm megnézem a honlapot is
2016. szept. 7. 15:17
6/9 anonim válasza:
Osaka-ban születtem, de Tokyo-ban nőttem fel. Szüleim magyarok, de Japánba jöttek sok évvel ezelőtt. Két nyelvű vagyok, 8 éve itt élek Magyarországon, de jövő tavasszal hazaköltözök Japánba.
7/9 Béluska2016 válasza:
Kérdező:
Itt egy japán nyelvsuli linkje:
A tulajdonos magyar fiatalember kint élt Japánban, Japán felesége és most együtt csinálják magyarországon ezt az iskolát. Sok tanítványuk járt, tanult Japánban, az információk szerint, mindenben nagyon segítőkészek.
#6 Ha mindkét szülőd magyar, hogyan tudtak sok évig Japánba élni. Én úgy tudtam ezt semmilyen módon nem lehet megoldani. Még vegyes házassággal is nehéz.
8/9 anonim válasza:
Szüleim még ma is Japánban élnek, vagyis azóta is. 1985 nem ma volt, gondolom akkor még máshogy ment. Ők egy vállalathoz mentek dolgozni, ugyan ott dolgoznak ma is. Japán állampolgárok.
9/9 Béluska2016 válasza:
De jó nekik. Gondolom a titok kulcsa a 1985. Lehet akkor kellet az európai ész, mag szakképzett munkaerő. És a munkavállalás kapcsán kaphattak letelepedést. Ma már Ők túlnőttek rajtunk, megvan a sikeres kis világuk, nem fogadnak be idegenek. De szívesen hallgatnám a történeteidet, meg gondolom mások is ha nem túl személyes kérés ez. Mivel foglalkozol? Hol szeretsz jobban élni, itt vagy ott, és miért? Te csak Japán állampolgár vagy, ha a szüleid azok, meg kint születtél, vagy kaptál valamilyen indokkal magyart is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!