Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Az indiai lányok cigányok?

Az indiai lányok cigányok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 09:08
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
45%
nem csak az indiai férfiak -.-
2010. ápr. 12. 20:09
 12/27 anonim ***** válasza:
21%
amúgy nem humorizálok... a biztonsági őrök is a boltba a romákra vannak kattanva. közbe meg egy szőke paraszt kirabolja a boltot..mellettem történt.. És nem minden roma lop !! Csak az oláh cigányok de azokat én is utálom! De nem szeretem mikor az értelmiséget összehasonlítják a falukba bújt aljas analfabétákkal.. magyarokba is vannak ilyenek...
2010. ápr. 13. 11:17
 13/27 A kérdező kommentje:
jajj istenem, annyira szeretem azt az emberekben, hogy egyetlen eset alapján már olyan következtetéseket vonnak le, hogy ajajj. Nekem senki se mondja azt, hogy a magyarok többet lopnak, mint a cigányok, ez egy baromság
2010. ápr. 13. 14:14
 14/27 anonim ***** válasza:
48%
Akkor is nem kell a faja végett elítélni az embert és kész... vannak értelmiségek is ... ( Senki sem egyforma ) A másik meg az hogy minden emberbe vannak rosszak és jók...
2010. ápr. 14. 14:50
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
14:50 Fogalmazásgátlód szedsz?
2010. ápr. 14. 21:24
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Helyesbítek: fogalmazásgátlót
2010. ápr. 14. 21:25
 17/27 anonim ***** válasza:
34%
mert?
2010. ápr. 15. 14:33
 18/27 anonim ***** válasza:
35%

Akkor is nem kell a faja végett elítélni az embert és kész... vannak értelmiségek is ... ( Senki sem egyforma ) A másik meg az hogy minden emberbe vannak rosszak és jók...

akkor is nem kell helyett akkor sem kell

nem faja végett, hanem származása miatt

nem értelmiség, hanem értelmiségi

Senki sem egyforma helyett nem vagyunk egyformák

nem minden emberbe, hanem minden emberben

És olyan sincs, hogy minden emberbe vannak rosszak és jók...

Minden nemzetiségben van rossz és jó ember

Csak ennyi röviden.

2010. ápr. 15. 15:35
 19/27 anonim válasza:
54%

HáHá!!!

Tuti hogy lopnak a magyarok is de hozám még nem jött oda és nem nyomott a torkomnak kést de ez a kokeroktol minden napos!!!Ha lop a magyar az élelmesen teszi!! tervezz vagy ravasz azok meg odamenek hozád azt körbe vesznek azt csatt!!! De nem védem egyiketse mert sztem a lopás az bün bárhogy történik csak az a baj hogy őket njem viszeik el csak téged ha meg véded magad velük szembe és ne talántán az egyik a földön marad!!!!

2010. ápr. 15. 15:55
 20/27 anonim ***** válasza:
16%
A cigányok megítélésében a cigányok tehetnek csak valamit, de ők tesznek rá, csak akkor vannak felháborodva, amikor a származásukat emlegetik!
2010. ápr. 16. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!