Sürgősen Törökországba kell utaznom, mire van szükségem hozzá?
Az összes kérdésben lévő válasznak egy a megnyilvánulása, egyértelműen a tiéd. Ebből az utolsó hozzászólásból is látszik, arról nem is beszélve, hogy mindhárom kérdésnél nő akar egyedül kimenni Isztambulba, ami azért már kicsit nagy véletlen. Meg mindhárom kérdés válaszaira nagyjából egy időben válaszolgatsz :D.
Szóval, én elhiszem hogy te szereted ezt a férfit, meg őrült barát vagy, de ő valószínűleg nem szerelmes beléd, úgyhogy ahelyett hogy kirohangálnál a semmiért elveszni egy 20 milliós metropoliszba, inkább javaslom a skypeot.
Igen, addigra rég utána néztem ez igaz.
Mondhatnék sztorit, de az még bicskanyitogatóbb szóval ennyire nem mélyednék bele. Útlevélre egyébként is szükség van, kárba nem vész, ha kijön a reptérre utazok, ha nem, akkor még meggondolom. Lehet neki küldök jegyet, de már az is meglepő volt, hogy hétvégére eljött, meg jót is tesz a munka..
Mikor mennél? A barátodnak van vízum akkor?
Valószínű én is megyek Isztambulba május közepén. Igaz nekem Ciprus a cél. Januárban voltam Cipruson, a Turkishel mentem, Ataturk reptéren várakoztam, én tükéletesen meg voltam elégedve vele, sokkal olcsóbb volt mint a Wizzel Larncaa, és most is így van. Kaptunk enni, inni bármennyit, kényelmes, a Turkish a nyerő nekem ha Ciprusra megyek.Csak Isztambulba viszont a Wizznél jobban megéri, de pont tegnap néztem hogy drágultak a jegyek, ezelőtt már héttel 7-8 ezerért volt jegy, most 20 körül láttam .
beütöd a google-ba hoyg akciós, avgy olcsó repjegy, és kiad egy csomót, nekem az akciósrepjegy vált be, az a legolcsóbb.
Mondjuk én irodán keresztül vettem Ciprusra, mert ugyanannyi volt mintha neten rendeltem volna.
Kiválasztod a járatot, és követed az utasításokat, majd kapsz egy visszaigazoló mailt, ahol a fizetés módjáról van szó és egy kódot ami fizetés után aktiválódik, és kinyomtathatod az igazolást a rendelésre.
A reptéren a csekkolásnál beállsz a te sorodba, odaadod az útleveled, a poggyászod, megkapod a beszállókártyák, és írják a táblán hogy mikor van nyitva a kapu a gépedhez. Amint nyitva, lehet menni a váróterembe, ott újra elkérik az útlevelet és a beszállókártyát, és előtte van a biztonsági vizsgálat. Majd elindulsz a gépre.
Először én is azt hittem, hoyg úristen, el ogok tévedni, ott fogok világtalankodni, de nem. Még az Ataturkon is annyira egyértelmű, nem lehet eltéveszteni merre, hova menj, képtelenség, szóval ne aggódj :-) Nagyon minimális angol enm árt, de elég egy angol utiszótár, avgy ilyen szituációs szótár, szóval no para :-) Egyedül emntem én is, az Ataturkon 5 órát várakoznom kellett visszafele, semmi probléma nem volt ott, 1-2 bepróbálkozó férfivel, de ők is udvariasak, kedvesek voltak, értettek a nem-ből.
Viszont én biztos félnék egyedül kolbászolni Istanbulban, nem a robbantások miatt, hanem az emberek miatt, mert tényleg fogalmam sem lehet arról miylen város, mennyire veszélyes lehet, azt simán érzékeltem így is hogy teljesen más mint itthon akár a Népszínház utcán végigsétálni. Nagyon más világ az ott, hidd el.
Nem félnék a robbantásoktól, úgy vagyok vele, hogy sajnos ez bárhol, bármikor előfordulhat már Európában, nem hinném hoyg egy Párizs vagy Berlin biztonságosabb lenne ebből a szempontból, már , sajnos..
Az tuti hoyg nem mennék zsúfolt, turistás helyre, a bazárba sem, a helyiek áltan normális környéken maradnék, de ott ahol nincs látványosság, és egyedül kizárt hogy bárhova mennék.
Szóval, meg fogod oldani, ne izgulj :-) Ha május közepén mész, lehet megyünk együtt :-)
Hát, akkor jó utat :-)
Melyik társasággal mész? Istanbulban egyedül mész a reptérről?
Még valami, ha van időd és kedved, akkor érdemes időt szánni a reptéren a duty free shopokra.
Iszonyatosan szép dolgok vannak ott, és korrekt áron. Van egy csomó lokum kirakva, abból lehet falatozni, degesztre tömheted magad belőle :-)
Amúgy is teljesen korrekt áron vehetsz belőlük, és másmilyen édességet is, a finom teák meg igazán nem kerülnek sokba, olcsóbb mint itthon jóval.
gondolom a Sabihán is van iylen ha a gép oda érkezik.
Ok :-)
remélem jól utaztál.
én májusban megyek Nicosiába, wizzel és pegasus. Így volt a legjobb. Most a sabihára, fő a változatosság :-)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!