Thaiföldön milyen árak vannak az éttermekben, boltokban? Vannak jó kaják európaiak számlára is?
Figyelt kérdés
Párommal készülünk oda utazni év vége fele....2016. febr. 16. 08:11
21/28 anonim válasza:
"szerencsére fogok örökölni pár milliót"
Gratulálok a pénzedhez! Akkor örülsz hogy valakid meghalt vagy meghal hamarosan, ugye?
22/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem örülök hogy meghalt apám. Fél éve történt de meg mindig ki vagyok borulva. Rosszul fogalmaztam. Tulajdonleppen ne. Is öröklöm, csak anyám lakást vesz a ház helyett és igy kapok pénzt én és az.öcsém.
2016. febr. 19. 06:17
23/28 A kérdező kommentje:
Van itt olyan aki Thaiföldre tervezni a párjával a nyaralását novemberber-február közötti időszakban?
2016. febr. 22. 12:24
24/28 anonim válasza:
Igen, mi úgy tervezzünk, hogy február eleje-közepe táján megyünk Thaiföldre. Már tervezgetjük, a helyek már megvannak, hogy hova akarunk elmenni. Tavaly voltunk, imádtuk.
25/28 A kérdező kommentje:
Az szuper. Mi még nem voltunk,most mennénk először. Én voltam már tunéziában párszor és közeli országokban ill. kanadában de sajnos keleten ill. trópusokon még nem...
2016. febr. 22. 19:00
26/28 anonim válasza:
ma 16:17 vagyok
Biztos vagyok benne, hogy te is imádni fogod ha mentek nyaralni.. Én annyira beleszerettem, hogy februárba ha megyünk, utána a következő nyaralást is oda tervezném..Hatalmas ország, rengeteg látnivalóval.
27/28 A kérdező kommentje:
Ez érthető, lehet hogy mi is így leszünk ezzel. Miért pont februárban mentek? Akkor a legolcsóbb vagy akkor van a legjobb idő? Ti is egyénileg akartok menni? Többen mondták itt hogy csak úgy érdemes oda utazni mert sokkal olcsóbban kijön, mint utazási irodával (persze így nem árt egy kis angol nyelvtudás)
2016. febr. 23. 18:04
28/28 anonim válasza:
Azért megyünk februárban mert akkor nagyon meleg és szárazság van. Meg ugye előtte ott vannak az ünnepek, és januártól indul újra a szabadság. Mi mindenképpen egyénileg intézzük. Tavaly is egyénileg intéztük. Angolul a párom jól tud, így nem gond a nyelvtudás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!