Nekivágnátok tevekaravánnal/lóháton a világnak néhány kutya társaságában egymagatokban, jurtában/sátorban aludva? Részletesebben lent.
A kutyák mint társak, mint néminemű védelmi erőnek lennének jelen. Ők inkább személyes indokok miatt kiemelten fontosak, nálatok nem muszájna ott lenniük.
Tevekaraván = pusztán néhány - négy-öt - baktriai teve, nem több. Bár kérdés, hogy ha megnéznétek egy nevezetességet, addig hova tennétek a tevéket/lovakat/kutyusokat?
Ha lenne lehetőségetek rá - semmitől és senkitől nem függnétek, család sem lenne, vagy mennének a hozzátartozóitok is veletek - bele mernétek vágni egy ilyen több éves szállodát nélkülöző Föld körüli útba? :)
Akkor már inkább lóháton. Az kényelmesebb, meg a lovakat jobban szeretem, mint a tevéket :D Különben is a teve nem jó aszfaltos útra, márpedig a világkörüli úton ilyennel is találkozni. De amúgy igen mennék, a párommal. Viszont én nem komondort vinnék az útra (látom azt adtad meg címszónak), hanem agarakat.
A komondor szőrébe minden sz@r beleakad az ördögszekértől kezdve a kóbor jehova tanúig. Nem lenne időm állandóan tisztogatni.
Akkor tetszett meg ez a "semmi nélküli" világkörüli út, mikor a nászutas-biciklis magyar házaspár előadását meghallgattam. Én is csinálnék ilyet, max nem húznám el ennyi évre.
Első. Te legalább nem beszóltál (bár a vége nálad sem volt szép), legalábbis erre utal mondatod első fele. Ha szerinted ez pusztán akarat kérdése - akkor miért tartod betegnek?! Hiszen egyáltalán nem tudod miért írtam ki, mi a célom vele. Ez csak egyedül rám tartozik. A kérdés rátok nézve csupán annyi: igen, vagy nem?
Béke! :)
Kettes, az agarak nem tudom képesek lennének-e védelmi célokat is ellátni, illetve nem jók egyaránt hűvös és máskor forró területekre. Plusz nem hívhatók vissza, ha meglátnak valami gyorsan mozgó célpontot, fenn áll a lehetősége, hogy nem látod egyiket-másikat viszont.
De hozzászólásodat köszönöm, ilyen hangvételű, nem alaptalanul sértegető, hanem építő válaszokra várok! :)
Talán,de ló háton,és csak is a párommal,tartanám a kapcsolatot a családommal,és nem több évig,azért én szállodába is mennék 1x-2x,mivel hogy nem árt néha meg fürödni/fürödni,tisztálkodni !!!
Ti hogyan gondolnátok megoldani a tisztálkodásra vonatkozó szükségleteket ???
Ez a kedves kérdezőnek is szólt !!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!