Nepálba hogyan lehet a legkönnyebben, legolcsóbban kijutni?
Etihadnak 140.000-től vannak jegyei (oda út).
Vagy az Air Asisanak vannak olcsó jegyei Kuala Lumpurból. BUD-KUL 100.000.- körül van, vagy ha kifogsz valami akciót még az alatt is megúszod.
Indián kersztül is sokan mennek, nekem több sulitársam is ment Nepálba cserediáknak. Mindenki Uj-Delhin keresztül ment.
Jegyeket tudsz nézni gyűjtő oldalakról én a momondot használom, de van millió ilyen oldal, ird be a googlebe, hogy cheap flights és egyből kiadja.
én pl Turkish-el mentem Isztambulon keresztül, akkor indult a járat és olcsó volt.
A legegyszerűbb Delhi, vagy BP-ről vagy a környékből, onnan pedig vagy a Jetairways vagy SpiceJet vagy épp ami megy. Így simán kijöhet egy 140-150E return. De arra figyelj hogy előtte vedd fel a kapcsolatot az indiai légitársasággal mivel Delhiben fel kell venned a csomagodat és újból be kell csekkkolni, viszont ehhez vízum kellene, de ha előre szólsz akkor vagy egy security vagy a légitársaság képviselője várni fog és át fog kísérni vízum nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!