Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mennyire biztonságos Izraelbe...

Mennyire biztonságos Izraelbe (Tel Aviv) utazni?

Figyelt kérdés
Régi álmom elmenni Tel Avivba, és sikerült leszerveznem egy utazást, baráttal mennék és kinn is van egy nagyon jó barátom, aki velünk lenne. Szüleim viszont semmiképp sem akarnak elengedni, szerintük az "Izrael" névről mindenkinek a háború, terror és veszély jut eszébe, viszont ott élő ismerőseim biztonságban érzik magukat. Nem becsülöm alá a veszélyt, de szerintem körültekintéssel minimálisra lehet csökkenteni a veszélyét, hogy egy (öngyilkos) merénylő áldozata legyél. Tapasztalatok?

2015. ápr. 21. 13:23
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ha ezt hallod akkor azert menekulj: Allahu akbar

😂

2015. máj. 5. 23:21
 12/13 anonim válasza:
Én voltam kint 10 napot februárban, teljesen biztonságban éreztem magam. Menjél nyugodtan. :)
2015. jún. 21. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért a népirtás enyhén szólva is túlzás. Nem tudom ti mit csinálnátok ha titeket rakétákkal lőnének, gondolom ti sem csak ülnétek egy helyben, hogy hagy lőjenek:D

Amúgy én mennék. Izrael elég szép ország.

2015. júl. 16. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!