Kínában még mindig töretlen népszerűségnek örvend a kutyahús fogyasztása? A többi országban (pl. Dél-Korea) is létezik ez a szokás?
Mindenütt vannak helyi "ételek"
Te is minden nap táplálkozol MIRIGYVÁLADÉKKAL, amit tejnek hívunk,
és BOGARAK KÖPETÉT kened a vajas kenyeredre, ami ugye a méz.
Nem értem néhány válaszban miért ilyen ellenséges a hangvétel, én egyáltalán ne szidtam a kínaiakat, imádom a kultúrájukat, de a könyveimben erről nincs szó, és azért érdekelt. Tudom, hogy a magyarok se semmik...
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként van különbség. Kutyát, macskát azért nem esznek nálunk, mert azok húsevő állatok, így nem tartják annyira higiénikusnak, mint azoknak az állatoknak a húsát amik növényevők.
Mint ahogy az arab területeken a disznóhúst nem eszik meg, pontosan azért mert régen nem tudák megfelelően tárolni így könnyen fertőzést lehetett kapni a hústól.
hálistennek már egyre több kínai van a kutyahús ellen,és ez a szám évről évre növekszik. már vannak olyan kínaiak, akik a kutyahús fesztivál ellen tüntetnek:)
Dél-Koreában nagyon sok ember van aki kutyát tart és nevelgeti, szeretgeti, így róluk nem tudom elképzelni hogy kutyahúst ennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!