"Hajevő"vagyok ez létezik?
Figyelt kérdés
Hajmosás közben kihullik pár szál hajam, és azokat azokat a számba gyűjtöm /tudom érdekes szokás/.Ma lenyeltem szerintem párat,lesz belőle bajom? Meg tudom emészteni? Vagy forduljak orvoshoz? Illetve hogyan szokjak le?2014. nov. 25. 21:55
1/4 anonim válasza:
Igen letezik ez, volt egy lany mar regebben lattam tv ben hogy annyi hajat megevett es osszegyult a gyomraba, hogy mar nem evett mert telitetseg erzete volt es muteni kellett mivel a hajat nem emeszti a gyomor es ilyen eleg nagy hajgumot vettek ki belole.
Gyorsan leazoknak rola.
Valoszinű, hogy par szal nemszamit de ha mar megeszel egy jokora adagot akkor te is ugy jarhatsz mint az a leanyzo
2/4 A kérdező kommentje:
Régóta tart,több éve :| nem tudom mennyit nyeltem már le eddig, nagyon félek :(
2014. nov. 25. 22:21
3/4 anonim válasza:
Nyugi, én macskaszőrt eszek.Igaz, nem szándékosan.Azt hiszem, ideje lenne legelnem egy kis füvet.Lehet, az neked is jót tenne, bár nem tudom, a hajcsomót az ember kiköpi-e tőle.
4/4 anonim válasza:
A haj és szőrtépkedésről olvastam, hogy valami éri, erőszak v. Vmi negatìv ami miatt kezdi tépkedni a haját, szőrét( én utóbbi). És a legtöbb tépkedő inteligens és rendes az élete van. Ezeket a tépledéseket az apró jóleső fájdalmakat szereti, fellészűl rá. És a legbecsesebb aminek nagy hagymája van. Szóval igen hajevő vagy. Talán egy beszélgezés egy szakemberrel nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!