Mi kell egy Japán nyaraláshoz?
1. Legyen SOK pénzed.
2. Tanulj meg rendesen japánul.
3. Olvass el mindent Japánról, ami a kezedbe kerül.
Rengetegen turista utazik Japánba, és nem tudnak japánul semmit. Szóval ne parázz :)
Ha élni szeretnél ott, akkor viszont tanulj szorgalmasan.
:D
Naponta hány 200 forintost tervezel gyűjteni?
1 emberre a költségek:
Repjegy: ~200000Ft
Szállás/éj: ~5000Ft-tól a csillagos égig (Én olyan helyen szálltam meg, ahol volt a szobában egy ágy meg egy éjjeliszekrény, és ezzel meg is telt a szoba. Volt egy zuhanyzó, amit 3 emeletnyi ember használt :D + wc minden emeleten. Ez volt 2700 jen/éjszaka. Ennél csak drágább van.)
Közlekedés: rohadt drága :P Tokión belül is, de ha még vidékre is akarsz menni, akkor pláne. Egyébként ki van írva minden angolul is az állomásokon, illetve bemondják a vonatokon a megállók nevét, úgyhogy japán tudás nélkül is lehet boldogulni.
Nem tudom, hogy hova akarsz menni, mennyi időre, és mit akarsz csinálni, úgyhogy végösszeget sem tudok írni.
Nos,vidékékre nem terveztünk menni. Tokióba repülnénk,ha összejönne.
Ha mondjuk egy olyan szobára lenne szükségem,ahol van mosdó,akkor az mennyi jen körülbelül?
Most épp 20 db 200ft-osom van :D Úgy terveztem gyűjteni hogy minden ünnepről -amit kapok pénzt,általában 5000ft- azt beváltom 200ft-osokra. Ebben van: karácsony,születésnap,mikulás,búcsú,névnap.
Iszonyú fiatal vagyok egy ilyen utazáshoz de azért majd nővéremmel összehozzuk! :D (valahogy ._.)
Akkor már csak nagyjából 2500 db 200-asra lesz szükség fejenként :D
Húsz év alatt kb össze is jön :P
Én 1 éjszakát töltöttem olyan hotelben, ahol a szobához volt külön fürdő - 6-7 ezer jenbe került :P
Alternatívaként el lehet menni önkéntes munkára (bizonyos életkor fölött), és akkor a szálláson meg a kaján tudsz spórolni. (Egyébként a kaja nem sokkal drágább, mint itthon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!