Tudnátok ötleteket írni Japán nászúthoz?
Ősszel mennénk (október eleje) ezért Kyoto-ra esett a választás. Van egy jó utazásszervező iroda, de még nem vagyunk benne biztosak, hogy akarunk-e ilyet igénybe venni.
Ti miket néznétek meg? Tartalmasan szeretnénk tölteni az időt, de nem szeretnénk egy nyugdíjasokkal teli turistacsoporttal romantikázni.
Szállodát is néztünk, de eddig nem találtam olyat, ami teljesen tökéletes lenne, ha van ötletetek, írjátok meg nyugodtan.
Köszi.
Köszi a választ, írhatsz még, ha van ötleted :)
Ilyen egy napos kirándulásokra gondoltam, pl. a Fuji-t tuti megnézzük.
Meg valami romantikus hely is kéne... :) a Grand Prince Hotel nem tűnik rossznak, de én örülnék valami tradicionálisnak. Hotelt nem tudsz véletlenül mondani? :)
Köszi
A tradicionális japán "hoteleket" ryokannak hívják, itt széttudtok nézni [link]
Hát a Fuji jó messze van Kyototól, lesz az kétnapos kirándulás is :)
A Nabana no Sato nagyon szép és (szerintem) romantikus is, az annyira nincs is messze.
Én pl elmennék Osakában az Universal Studiosba, nem tudom mennyire vagytok ti vevők erre.
Eszembe jutott még Nara, gyönyörű város, és rengeteg őz járkál a város utcáin :) egy egynapos programnak szerintem nagyon jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!