Thaiföldre fogok utazni 1 hónapra. Milyen oltásokat kell beadatnom?
Figyelt kérdés
És mire figyeljek oda? Utazás, gyógyszerek, stb?2014. szept. 29. 18:42
11/12 anonim válasza:
Jó, szokás szerint mindenki farkast kiált, és nem értem, hogy miért. Thaiföld a régióban az egyik legjobban nyugat-konform ország, csurig van tömve turistákkal, és az égvilágon semmi bajod nem lesz az utcai kajától, és ugyanolyan gyógyszerek vannak a gyógyszertárban mint itthon. Az alkudozás valóban, ahogy a kolléga mondta, nagyjából ha egy pólóra azt mondják, hogy 300, akkor 50ért el lehet vinni magabiztos alkudozással, ha nem, akkor meg faképnél kell hagyni, ez általában még felére csökkenti az árat.
12/12 anonim válasza:
Nagyon sokszor jártam már Thaiföldön, általában az utcán eszünk és még soha semmi bajunk nem volt, egy magyar pláza bármelyik étterne szerintem veszélyesebb ebből a szempontból. A Hepa A-B oltás egy balatoni vagy adriai nyaraléshoz is melegen ajánlott, nem kell Thaiföldet megvárni vele.
Gyomorpanaszokra remek kint a kóla és van egy kis üveges thai gyártmányú tejszerű gyógyszer (patika), rettenetes íze van, de hányásra jó, minden patikában ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!