Milyen tapasztalatok van a Sky Travel Utazási Irodával?
Nincs tapasztalatom, de elég régóta a piacon vannak, de ez semmire nem garancia.
T. 1-es: hadd döntse már el mindenki maga, hogy milyen módon szeretne utazni, már agy másik Japán úti kérdésnél is gyanúsan hasonló módon válaszolt valaki. A T. kérdező kérdése NEM arra irányult, hogy negéri-e vagy sem utazási irodával utazni.
Személyes tapasztalatom szerint sok esetben nagyon is. Akinek meg nem telik vagy sajnálja a pénzt, az utazhat Lonely Planet-tel a kezében, hátizsákkal a hátán.
Mint máshol leírtam már, én is utazom rendszeresen egyéni szervezésben, sokszor elég exkluzív módon. Kiézem mit szeretnék (szállás, repülőjegy, útvonal), tájékozódom az internet segítségével, majd törzs utazási irodám segítségével lefoglaltatom a kívánt dolgokat, ami semmivel nem drágább, mintha magamnak foglalnám a neten, mégis kapok egy biztonságot, ha bármi történik az út alatt. És aki viszonylag sokat utazik, azzal idővel fog is történni, már csak a nagy számok törvénye alapján is.
The answer: olvastam több komentedet, a legtöbb esetben kötözködsz, osztod az észt és a stílusod beképzelt nagyképű, gondolom rajtad kívül mindenki h.lye. Itt a Gyakorikérdéseken időről időre megjelennek az ilyen fellengzős, mindent tudó típusok. Visszavehetsz kicsit az arcodból.
Kérdező: ha nem érzed magad biztonságban akkor menj utazási irodával, csak spórolni próbáltam neked. nézd meg az eupolisz (www.eupolisz.hu) oldalát, ez is utazási iroda de nem a hagyományos értelemben, olcsóbb és közelebb ál az egyéni utazás hangulatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!