Hogyan juthatnék ki Japánba?
Nagyon érdekelnek a Távol-keleti kultúrák (főleg Japán) és megszeretném ismerni a nyelvüket, a szokásaikat és sok látnivaló is van ott.
Lehet h rossz témaköre írtam.
a válaszokat előre is köszönöm!
Spórolj a repülőjegyre, a költőpénzre.
Couchsurfing oldalon pedig ingyen szállást találhatsz.
Jó utat :)
Ha van pénzed: repülővel.
Ha nincs pénzed, vagy gyűjtögetéssel, vagy pedig gyalog+úszva.
Gyüjts ra!Az utazas a legcsodalatosabb dolog, amit csak csinalhat az ember :-)
én Kinaban voltam egy honapot, es felejthetetlen Volt :-)
4. Teljesen egyetértek veled.
Kérdező: a repjegy Tokióba már meglehet oda-vissza 150E forintból. Csak a kintlét drága. Vannak Japán ösztöndíjak. Mikor én egyetemista voltam akkor a tudományos akadémia honlapján hirdette ezt a lehetőséget. Szóval ott nézz körül.
Viszont ha csak utazni akarsz akkor Kínát mondanám, sokkal több érdekes dolog van mint Japánban (mondjuk Japánban még nem voltam és talán nem is leszek soha, túl drága) és jóval olcsóbb.
nem látom a terület és a kultúrák közötti összefüggést, kina 99%-a leharcolt, fejletlen zombiföld ahol macskát meg kutyát esznek, fáradtolajjal főznek sütnek, az éhhalál szélén élnek, rabszolgaként, a maradék terület shenzen, canton, peking, ahol van valami civilizáció, de még ezt se lehet összemérni japánnal
ég és föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!