Koreába utazom, ismerősöknél szállok meg. Milyen ajándékokat vigyek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 22:08
11/15 anonim válasza:
A kristályos válaszolót nagyon lepontozták, de amúgy tényleg elég nevetséges, hogy itthon fillérekért árulja mindenki az ajkai stb. kristályát a neten, mert itthon már szinte ciki a kristály gyáraink meg a termékeik 96%-át külföldre (USA, Anglia, Svájc, Franciaország, Olaszország, Japán, Dél-Kelet Ázsia) adják el aranyáron.. Tényleg szeretik!
12/15 anonim válasza:
Nekem egyébként még egy külföldi ismerősöm sem szerette a túró rudit. Többen kóstolás után egyszerűen kidobták és nem értették, hogy mit szeretünk mi annyira rajta. (Főleg nem szerettek volna egy akár egy napja a bőröndben aszalódó darabot, én sose vittem, mindig akkor kaptak, frissen a hűtőből, ha itt voltak, de senkinek nem tetszett.)
13/15 anonim válasza:
Egy koreai ismerősöm volt BP-n nyáron, és megkóstolta a túrórudit. Neki ízlett.:) Nyilván ez az emberek ízlésén múlik, a magyarok közül sem szereti mindenki.
14/15 anonim válasza:
Én sem szeretem. Rubik kockából meg biztos van már kínai. :D Kristályt nehéz szállítani, ami tényleg értékes, az itt is kődrága (5-6 cm magas figura 60 ezer). Szerintem egyébként a hungarikumaikért is csak mi vagyunk megveszve, a többi országnak ez egy élelmiszer, és csókolom. Te hogy néznél egy vendégségbe jövő görögbe, aki hoz neked egy fél birkát, hogy az hellenicum? Na, ők szvsz kb ugyanígy.
15/15 A kérdező kommentje:
Végül ezeket vittem, mindennek nagyon örültek, de főleg a sajtnak, mert az ott szinte sehol nincs (direkt kerestem, hogy megnézzem mennyibe kerül, de sehol nem láttam).
Pick szalámi
Kecskesajt
Házipálinka
Méz
Csipkelekvár
Szemes kávé
Svédcsepp
Dióbél
2014. nov. 14. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!