Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Koreába utazom, ismerősöknél...

Koreába utazom, ismerősöknél szállok meg. Milyen ajándékokat vigyek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A kristályos válaszolót nagyon lepontozták, de amúgy tényleg elég nevetséges, hogy itthon fillérekért árulja mindenki az ajkai stb. kristályát a neten, mert itthon már szinte ciki a kristály gyáraink meg a termékeik 96%-át külföldre (USA, Anglia, Svájc, Franciaország, Olaszország, Japán, Dél-Kelet Ázsia) adják el aranyáron.. Tényleg szeretik!
2014. szept. 16. 00:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként még egy külföldi ismerősöm sem szerette a túró rudit. Többen kóstolás után egyszerűen kidobták és nem értették, hogy mit szeretünk mi annyira rajta. (Főleg nem szerettek volna egy akár egy napja a bőröndben aszalódó darabot, én sose vittem, mindig akkor kaptak, frissen a hűtőből, ha itt voltak, de senkinek nem tetszett.)
2014. szept. 19. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy koreai ismerősöm volt BP-n nyáron, és megkóstolta a túrórudit. Neki ízlett.:) Nyilván ez az emberek ízlésén múlik, a magyarok közül sem szereti mindenki.
2014. szept. 20. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem. Rubik kockából meg biztos van már kínai. :D Kristályt nehéz szállítani, ami tényleg értékes, az itt is kődrága (5-6 cm magas figura 60 ezer). Szerintem egyébként a hungarikumaikért is csak mi vagyunk megveszve, a többi országnak ez egy élelmiszer, és csókolom. Te hogy néznél egy vendégségbe jövő görögbe, aki hoz neked egy fél birkát, hogy az hellenicum? Na, ők szvsz kb ugyanígy.
2014. szept. 20. 11:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Végül ezeket vittem, mindennek nagyon örültek, de főleg a sajtnak, mert az ott szinte sehol nincs (direkt kerestem, hogy megnézzem mennyibe kerül, de sehol nem láttam).

Pick szalámi

Kecskesajt

Házipálinka

Méz

Csipkelekvár

Szemes kávé

Svédcsepp

Dióbél

2014. nov. 14. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!