Koreába utazom, ismerősöknél szállok meg. Milyen ajándékokat vigyek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 22:08
2/15 anonim válasza:
hűtőmágnes( Magyarországos), esetleg hímzés, bor, pálinka, magyar csoki. Mondanám a túrórudit is, de az elég kockázatos...:'D
3/15 anonim válasza:
Koreai cégnél dolgozom több, mint 10 éve - amit szeretnek ajándékba kapni: a kristály poharak, vagy bármilyen szép kristály (tányér, váza stb), szép, különleges porcelánok (Herendi, Hollóházi stb), Tokaji, Unicum, egyéb különleges magyar szeszes italok.
Az édességért nincsenek nagyon oda, túrórudi meg szerintem tuti kukába menős egy koreai kisgyereknél :)
4/15 anonim válasza:
Én Koreában vagyok. Egy adag tölött káposztáért az életemet adnám.:D
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó, hol vagy? Főzök egy jó töltöttkáposztát!
2014. szept. 4. 22:20
7/15 anonim válasza:
én 20 éve dolgozom Koreaban
a téliszalámit imádják
8/15 anonim válasza:
attól függ, hogy Észak- vagy Dél-Korea :)
9/15 anonim válasza:
Dél-Koreában is imádnák, hidd el. :)
Vámhivatalt kérdezd meg azért, mit lehet bevinni az országba. És szerintem olyat vigyél, ami szarkabiztos.
10/15 anonim válasza:
Tokaji és vagy Egribikavér. Unicom, Pálinka.
Túró rudi megfogja enni...
Téli szalámi, kolbász. Rubik kocka nagyon fontos!!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!