Jartatok mar Indiaban? Milyen az indiai elet?
Az eü. csomag rendben van, de a szállás??? El se tudom képzelni, hol lehet Egyiptomban úgy szállást kapni, h megérkezik vki a reptérre, és nem tudja, hogy onnan hogyan tovább? Az arab feliratokról nem is beszélve! Nekem volt egy kis gyakorlatom "kórházi látogatás"-ban is. Hát olyan piszkot, bűzt, szennyeződést, mint ott, legfeljebb csak képről láttam azt megelőzően. Nem hiszem, hogy az elmúlt néhány évben annyit változott volna a helyzet, hogy felzárkóztak európai szintre.
Ahol a mi szállásunk volt, az az Oázis nevű (talán 4-csillagos) szálloda, ahol önkiszolgáló reggeli és étlapról választható vacsora volt. Még ott is vigyáznunk kellett, hogy mit együnk, mert a kirakott ételek között egész furcsa, ismeretlen eredetű állati alkatrészek (is) jelen voltak, a kávé pocsék volt, a tea felismerhetetlen ízű lötty, az palackozott ivóvizet 2 US$-ért adták, de az is kétes eredetű volt és tömény birka-szag terjengett mindenütt. Értem ezalatt szállodán belül, valamint úton-útfélen.
Ezeket leszámítva a piramisok látványa csodálatos, azt látni kell! Elmondva, képről, filmről egészen más, mint közelről megtapogatva, megcsodálva. A Kairói Múzeum (amely magyar mérnök tervei alapján készült), olyan látványosságokat nyújt, amelyhez fogható sehol nincs. Ha azt mondom, hogy nem kívánkozom vissza Egyiptomba, az kizárólag a kosz, piszok és a nehéz levegő miatt van, no meg az arabok túlzott (tapogatózó) közvetlenségétől. De ha tehetném, még egyszer elmennék a múzeumba, ott töltenék egy egész napot, és még egyszer szívesen bóklásznék a piramisok körül.
Néztem az agodan szállást pl Luxorban van egy csomó. Abu simbelben viszont csak kettő.
De ne csak off: azt hittük Indiában koszosak lesznek a szállások, beszereztünk még hálózsák betétet is aztán kiderült hogy Indiában voltak ár érték arányban a legjobb szállások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!