Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Holt-tengernél most meleg van?

Holt-tengernél most meleg van?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy a holt-tengernél most meleg van-e?Nemsokára elutazom és kiváncsi vagyok,hogy hogy pakoljak.Fürdőgatyát vigyek magammal?
2014. febr. 13. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél. De komolyabb úszásra ne számíts. A Holt tenger olyan sós, hogy lebegsz benne, és ha a víz a szemedbe megy, azt nagyon megszenveded (és örülj ha megúszod). Ezért közösségi helyeken általában tilos is a "pancsolás".
2014. febr. 13. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én négykézláb evickéltem ki a vizböl, hát mire kiértem a térdemen piros folt lett, a so egy kicsit marta. Általában egy üveg rendes vizzel mennek be az emberek, ha a szemükbe megy a sos viz egyböl ki tudják mosni.
2014. febr. 13. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jeruzsálem környékén van kb 20 fok, ott pár fokkal melegebb. Érdemes vinni, bár én még tuti nem mennék bele, de aki nálam kevésbé fázós, az nyugodtan fürödhet benne.
2014. febr. 13. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kérdezö, melyik részére utazol?
2014. febr. 13. 13:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Leginkább Jeruzsálem :DD
2014. febr. 16. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
na akkor arra válaszoltak is :D én 130km re délre volt Jeruzsálemtöl
2014. febr. 16. 10:59
 7/7 anonim válasza:
attól függ hogy hideg van-e?:P
2014. febr. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!