Zaton Holiday Resortról 3*-4* apartmanjairól vélemények? Augusztus vége még meleg horvátba?
Körülbelül olyan az idő mint otthon. Ha épp esik az eső, akkor hideg van, mi már jártunk úgy. Horváthban a tenger eleve hideg, szóval nincs szerintem jelentős különbség a két időpont között.
De interneten meg tudod nézni hogy milyen a víz hőmérséklete és hogy korábbi években hogy alakult az időjárás. Ha találsz előrejelzést, akkor az alapján is tudsz dönteni. De szerintem teljesen mindegy, mindkét időpont közel hasonló időjárással bír. Én inkább aug mennék.
Az apartmant nem ismerem, de a tripadvisor.com-on megnézheted milyen értékelések vannak róla.
Jártam július elején egyszer, és augusztus végén és szeptember elején kétszer Horvátországban.
Mindig a dalmát régióban nyaralok, úgy gondolom, Zadartól délre garantáltabb a jó idő. Nálam augusztus vége a nyerő. A levegő kb. 35 fokos; a tenger kellemesen meleg. Június végén és július elején szerintem még hideg. Idén is fogok utazni, decsak augusztus végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!