Tokióban könnyű kiigazodni?
Figyelt kérdés
Saját szervezésben tervezek pár napra kimenni Tokióba, de nem tudom bele merjek-e vágni, mert az mégiscsak a világ másik vége. Ha valaki volt már ott, mint turista, megírná legyen szíves, hogy mennyire könnyű ott eligazodni, közlekedni stb. Köszönöm!2014. jan. 25. 09:21
1/5 anonim válasza:
Hát én tuti nem tudnék, olyan egyformák azok a kicsi japánok.
2/5 anonim válasza:
Olvasd az ő blogját sok mindent megtudhatsz belőle
3/5 anonim válasza:
Szerintem alapból nem könnyű egy ismeretlen nagyvárosban kiigazodni.... pláne, Japánban, ahol ha ki van valami írva, akkor annyit tudsz meg belőle, hogy.... van ott... valami... ami talán szöveg... vagy rajz.
4/5 anonim válasza:
Ha metrójáratokra, utcanevekre vagy kíváncsi, akkor egyáltalán nem. Az egyik csomópontnál 80 metróvonal is megállt, teljes káosz az egész. Én első nap 3 órán keresztül bolyongtam, pedig csak a közelbe indultam 1 átszállással.
Utcák igazán nincsenek; blokkok vannak, de az sincs kiírva. Csak a főbb utaknak van neve.
Azért szerintem ezzel együtt esélyes a dolog(nekem is sikerült), de az elején egyáltalán nem könnyű.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 2. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!