Milyen város Asztana (Kazahsztán fővárosa)?
Figyelt kérdés
Láttam pár képet az épületekről, de pl. milyen a közbiztonság? Valaki volt már közületek ott? Nem utaznák oda csak érdekel.2013. nov. 12. 00:49
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Én is nézegettem Google földön, és elég szép helynek tűnik.
2/2 anonim válasza:
Én idén nyáron voltam ott. Gondolom az indexes cikket láttad. Amit abban leírtak a képek alatt, az kb. tényleg úgy van. A közbiztonság jó, nem is értem, hogy a magyar embereknek valami mániájuk, hogy keleten milyen a közbiztonság. Annyit mondanék erről, hogy a biztonságom miatt eddig két városban aggódtam, ezek pedig Brüsszel és Párizs, pedig voltam már Irakban, Iránban, Tádzsikisztánban az afgán határon, és még sorolhatnám hosszasan. Amúgy Asztanáról még azt érdemes tudni, ami a képeken nem annyira látszik, hogy ezek a távolról jól kinéző épületek, és közterek elég silányul vannak sokszor megépítve, és ez azért közelről látszik. A tömegközlekedés jónak mondható, igaz csak buszok vannak, ami egy közel 800ezres városban már határeset. Az utak is jó állapotban vannak. Az árak a városban koncentrálódó kazah elit miatt sokszor még a magyarországinál is jóval magasabbak (gondolok itt akár alap-élelmiszerekre). Ha további kérdésed van, tedd fel nyugodtan, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!