A ferihegyi repülőtérről indul gép a Naritára?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 15:59
1/7 anonim válasza:
közvetlen járat sztem nem.
Nézd meg a bud.hu-n
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ^^
2009. nov. 16. 17:04
3/7 anonim válasza:
Nem, Budapestről mindenképp átszállással lehet csak. Pl.Frankfurton keresztül Japan Airlines-sal vagy Lufthansa-val, Londonon keresztül British-el, Amsterdammon keresztül KLM-mel. Ezek mind naponta közlekedő járatok.
4/7 anonim válasza:
Tekintve, hogy Budapestről nem száll fel a new yorki gépen kívül más interkontitentális menetrendszerinti járat, így Naritára sem fogsz eljutni csak legalább egy, nagyobb európai légikikötőben történő átszállással.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönömköszönöm
2009. nov. 17. 21:10
6/7 anonim válasza:
Én jártam Japánban, és a Naritán landoltunk. Közvetlen járat nincs, így vagy Frankfurtban szállsz át, és mégy Lufthansával vagy JAL géppel. Mi az ALITALIA-val mentünk Milánóba, és onnan Tokióba.
7/7 anonim válasza:
Milánó,Frankfurt,Párizs,Bécs
Én Budapest-Milánó-Tokyo mentem és ugyanígy vissza.
Érdemes megnézned a bécsi repteret (az ár miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!