Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Tokióban hogyan csinálják,...

Tokióban hogyan csinálják, hogy egyáltalán nincs szmog?

Figyelt kérdés
A füstnek/benzingőznek még a nyomát sem éreztem. Pedig azért van pár autó. Hogy csinálják?

2013. szept. 14. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Aki azt mondja, hogy van, azt addig rázzák árammal, amíg az ellenkezőjét nem mondja. Valószínűleg veled is így tettek, csak a trauma miatt már nem emlékszel rá.
2013. szept. 14. 17:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Engem Japánban csak egy trauma ért: egy fiatal srác le akart szopni.

De ennek nincs köze a szmoghoz.

2013. szept. 14. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom levannak szabályozva a kocsik. Pl:. 1 nap csak azok mehetnek akiknek a rendszámán páros szám van másnap a páratlanok harmadnap egyik sem...

Meg azért ott sokkal tudatosabban odafigyelnek erre. Egy ismerősöm volt kinn Tokióba és mutatott egyképet amin egy utca tele volt biciklivel.

2013. szept. 14. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Éppen ez a furcsa, hogy az utca így is tele volt kocsikkal. Ha csak a párosak mehetnek ki, az is kb. 10 millió autót jelent. És nemhogy kevés a szmog, hanem egyáltalán nincsen. Pont olyan volt a levegő, mint nálunk vidéken.
2013. szept. 14. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp: Az tenger miatt mások az időjárási viszonyok, lehet hogy állandóan fúj a szél, és nem tud úgy megülni a szmog.
2013. szept. 14. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Talán olyan a hegyrajza.
2013. szept. 14. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
3as vagyok ez csak egy tipp volt.
2013. szept. 15. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ott vagy akkor kint az utcán tényleg nem lehet érezni. Viszont nyáron jártam korán reggel a Tokio Towerban, és ott bizony mondták, hogy amit alattunk látunk az szmog, nem köd. Sajnos ezzel ők sem tudnak mit tenni, de kint az utcán valóban nem érzi az ember.
2013. szept. 19. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
elég kemény szabályzások vannak, mellesleg Tokyo lakossága 9 millió körül van, kb. a város felének van autója és nagyon kevés a dízel autó. Az emberek inkább kerékpárra ülnek, sétálnak vagy tömegközlekedéssel mennek, mert másabb felfogásuak mint az itteni birka nép. Mellesleg ne felejtsük el, hogy Japán messze megelőzi a korát és 100 évet ver a világra is!
2014. máj. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!