Tokióban hogyan csinálják, hogy egyáltalán nincs szmog?
Figyelt kérdés
A füstnek/benzingőznek még a nyomát sem éreztem. Pedig azért van pár autó. Hogy csinálják?2013. szept. 14. 17:00
1/9 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy van, azt addig rázzák árammal, amíg az ellenkezőjét nem mondja. Valószínűleg veled is így tettek, csak a trauma miatt már nem emlékszel rá.
2/9 A kérdező kommentje:
Engem Japánban csak egy trauma ért: egy fiatal srác le akart szopni.
De ennek nincs köze a szmoghoz.
2013. szept. 14. 17:36
3/9 anonim válasza:
Gondolom levannak szabályozva a kocsik. Pl:. 1 nap csak azok mehetnek akiknek a rendszámán páros szám van másnap a páratlanok harmadnap egyik sem...
Meg azért ott sokkal tudatosabban odafigyelnek erre. Egy ismerősöm volt kinn Tokióba és mutatott egyképet amin egy utca tele volt biciklivel.
4/9 A kérdező kommentje:
Éppen ez a furcsa, hogy az utca így is tele volt kocsikkal. Ha csak a párosak mehetnek ki, az is kb. 10 millió autót jelent. És nemhogy kevés a szmog, hanem egyáltalán nincsen. Pont olyan volt a levegő, mint nálunk vidéken.
2013. szept. 14. 17:57
5/9 anonim válasza:
Csak egy tipp: Az tenger miatt mások az időjárási viszonyok, lehet hogy állandóan fúj a szél, és nem tud úgy megülni a szmog.
7/9 anonim válasza:
3as vagyok ez csak egy tipp volt.
8/9 anonim válasza:
Ha ott vagy akkor kint az utcán tényleg nem lehet érezni. Viszont nyáron jártam korán reggel a Tokio Towerban, és ott bizony mondták, hogy amit alattunk látunk az szmog, nem köd. Sajnos ezzel ők sem tudnak mit tenni, de kint az utcán valóban nem érzi az ember.
9/9 anonim válasza:
elég kemény szabályzások vannak, mellesleg Tokyo lakossága 9 millió körül van, kb. a város felének van autója és nagyon kevés a dízel autó. Az emberek inkább kerékpárra ülnek, sétálnak vagy tömegközlekedéssel mennek, mert másabb felfogásuak mint az itteni birka nép. Mellesleg ne felejtsük el, hogy Japán messze megelőzi a korát és 100 évet ver a világra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!