Hogy tudok végig meni a párommal a NAGYFALON?
Figyelt kérdés
Tervezem hogy jövőnyáron a kinai falon megyünk végig.Mondjátok hogy mimódja van ennek?2009. okt. 13. 23:57
11/20 A kérdező kommentje:
Hátez marhajó....csupa okostojás."Hogy tudok végigmenni a párommal a NAGYFALON? Na erre vártam olyan választ hogy, hogy készüljek fel,mivel menjek,hol szálljak meg,mit érdemes megnézni,melyik részén érdemes végigsétálni, hogy mennyi pénzt kellene magammal vinnem és errefel kapom ezeket a válaszokat.Semmire nemvolt jó amit irogattatok.dekösz.
2010. febr. 13. 19:05
12/20 papagenou válasza:
felmész valahol, sétálsz, aztán le.
amúgy egy hulye phasz vagy, hogy mindenen kiakadsz:D (a ph nem helyesírási hiba, hanem egy mód, hogy lehessen írni ezt a szót is.)
13/20 papagenou válasza:
előzőnek igaza van:) ne húzd fel magad mindenen:)
15/20 anonim válasza:
én egyébként komolyan vettem a kérdést, csak a kultúra kicsapta közben a biztosítékot. Nem rossz az ötlet, de azt hiszem nem lehet rajta végig menni, mert több helyen hiányos. Hogy a kérdés mögötti kérdésre is legyen már egy kis válasz; Peking központtól autópályán elindulsz Changpingzen városrész felé (északnyugat), itt egy nagy körforgalomban a Li Zing Csen hatalmas lovasszobra előtt balra fordulsz (nyugat felé). és még vagy 12 km-t mész a parkolóig. Mindenütt ki van táblázva, el sem lehet téveszteni. Vonattal a Juyongguan vasútállomáson kell leszállni, és akkor 1400 métert sétálni kell a kapuig, de ha eggyel előbb szálsz le az pont az, csak annak a megállonak nem tudom a nevét, bár lehet hogy Great wall railway station. Szóval valahogy így.
16/20 anonim válasza:
ja az lemaradt hogy a központtól mindössze 60 pár kilóméterre van, tehát kb mint a Klarc Ádámtól a Velencei tó. szóval egy köpésre.
17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen kedves utolsó.Elég kimerítő választ adtál.de hogyhogy te értetted hogy mit akarok?
2010. márc. 8. 15:54
18/20 papagenou válasza:
mindenki értette csak akkora tahó vagy hogy nem volt szíve válaszolni normálisan senkinek:)
19/20 anonim válasza:
Hát, szerintem meg nem egyértelmű a kérdésed. Én azt hittem, azt akarod tudni, hogy melyik részén tudnál felmenni vagy vmi ilyesemire gondolsz, de a "hol szálljak meg,mit érdemes megnézni" egyáltalán nincs benne a kérdésben. (A Nagyfalon nem tudsz megszállni és hát mi mást néznél, mint kilátástXD) És most nem genyózni akartam, csak láttam, hogy egymást szídjátok butaságokért. Meg msákor kérlek gondold végig, hogy a kérdésed hogy értelmezhető, és talán elkerülöd a genyókat(illetve talán csak a számuk csökken, sajnos:S)
Jó utat, lássatok sok szépet:)
20/20 anonim válasza:
Gyalog,átmenni a Kinai Nagyfalon?Hát autóval 3-4 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!