Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hogy tudok végig meni a...

Hogy tudok végig meni a párommal a NAGYFALON?

Figyelt kérdés
Tervezem hogy jövőnyáron a kinai falon megyünk végig.Mondjátok hogy mimódja van ennek?
2009. okt. 13. 23:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Úgy érted mind a 7200Km-en?

Az eltartana egy ideig.... :-))))

2009. okt. 14. 09:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát nemugy az egészen csak az érdekelne hogyan jutok oda hol lehet felmenni meg vagy 10Km-t akarok sétálni rajta. és érdekel a helyi kultúra meg ilyenek.szval nekem jó egy odavalósi magyar emberke aki szervez kirándulásokat vagy hasonlókat.
2009. okt. 15. 12:26
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
Probald meg eloszor egybeirni es ket "n"-nel... vagyis vegigmenni, es utana mar csak kitartas kerdese...
2009. okt. 23. 11:21
 4/20 A kérdező kommentje:
Nehogymár bocsánatot kérjek a hibás helyesírás miatt.Pofátlan dolog egy kicsit h ezért írsz ide.Azért kösz a választ.
2009. okt. 25. 22:52
 5/20 anonim ***** válasza:
48%
Versenyautóval. Talán végeztek 2 nap alatt...
2010. jan. 5. 08:28
 6/20 anonim válasza:
41%
ha van neted nézz utána! márpedig kell hogy legyen, ha ilyen hülyeségeket tudsz kérdezni... vajon hogy? gyalog...
2010. jan. 28. 10:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Kopjatok már le erröl a kérdésről.Tudom hogy milyen hosszú.Barom vagy hogy azthiszed hogy ferrarival kéne végigmenni.valamelyik részét áttudod lépni valamelyiket meg felujitották,dúgd fel a kocsidat és kopjatok vagy kapjátok be.anyit értek el a okoskodásotokkal hogy lepontozlak titeket.Itt nyomjátok a szarságot ahelyett hogy segítenétek.denemkell bas*zátok meg 14alatt vagyok ott vonattal a siberian express használatával és egy kis moszkvai tömegközlekedéssel.és ha kell küldök majd képet ahogy mutatom a seggemet a kamerának és akor nézzetek majd hülyének balfa*zok. na cső
2010. jan. 31. 14:59
 8/20 anonim válasza:
80%

Kedves Kérdező,

olvasd el még egyszer a kérdésed. Mindenki arra válaszolt. Akkor most ki a hülye?

2010. febr. 10. 03:01
 9/20 anonim válasza:
59%
Szerintem a kérdező enm arra gondolt, hogy hoygan tud "évgigjutni" a falon, emrt gondoom nem biciklizik, ahnem sétál..Szerintem arra gondolt, h hogyan tudja megközelíteni a falat stb...
2010. febr. 12. 19:07
 10/20 anonim válasza:
53%
Szerintem mindenki értette, hogy mi a lényeg. Csak épp a kérdező nem tudta megfogalmazni, hogy tul.képp. mit is akar. Aztán meg mocskolódik..
2010. febr. 13. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!