Dubaiban milyen az élet?
Figyelt kérdés
Leírnád részletesebben2009. okt. 11. 16:17
11/15 anonim válasza:
Én laktam kint 2 hónapig.
Azért nincs 30 fok télen...
Nappal déltől 3 ig meleg van.
Előtte ugyanúgy hosszúnadrágban voltunk meg pulcsiban.
Este kifejezetten hideg van.
Még egy bőrdzsekit is vettem, mert szét akartam fagyni néha éjjel.
A mozi horror áron van.
2 jegy kb 7 ezer Ft átszámítva.
A benzin nincs ingyen, de elég olcsó.
Tele tankolhatsz kb 3 ezer Ft ból.
A supermarketben bevásárolhatsz 2 zacskó kaját kb 2-3 ezerért.
12/15 anonim válasza:
Azt hol álmodtad hogy ingyen van a benzin?
:D
Olcsó,d e nem ingyen-
13/15 anonim válasza:
ha kiköltözni szeretnél akk nem ajánlatos(szerintem)
hidd el elösször a legszarabb helyre kerülnél, hacsak nem vagy már itthon is milliomos. nemhiszem hogy sok jót hallanál a Dubai-i szegényebb rétegtől.
14/15 anonim válasza:
dubai-ban nem is kell dolgozniuk hiszen minden férfi(12 éves koruktol) 700ezer forintot kapnak az államtól havonta mert ott sok az olaj és hogy az minden dubai emberé. a benzin pedig 50Ft literje.
15/15 anonim válasza:
sztem felesleges kimenned,mert az egy dolog,h dubaiban nemkell dolgoznod mivel kb. asszem,h 4600 dollárt kapsz havonta ingyen 12 éves korodtól,DE CSAK HA ÁLLAMPOLGAR vagy csak ha ott születtél szóval ne hidd,h minden jött mentnek adnak pénzt a bevandorlók 1 ft-t sem kapnak a másik dolog meg,h logikus,h a munkahelyekre is inkább belföldieket vesznek fel mintsem külföldieket ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!