Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dubaiban el lehet helyezkedni?

Dubaiban el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés
milyen munkakörben lehetne elhelyezkedni? mi kell a ki költözéshez? Mennyit lehetne keresni??
2011. aug. 17. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha nő vagy..Indulhatsz is.:)))
2011. aug. 17. 10:06
 2/12 anonim válasza:
23%
szerintem oda ne menj ha összeállsz valamilyen arab csávóval egy életveszélybe kerülhetsz olyan betegséget kaphatsz tőle amúgy szerintem hostess, esetleg bárban pultusnak ,pincérnek lehet elhelyezkedni nem tudom milyen szakmára gondoltál
2011. aug. 17. 11:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Építészekre is van kereslet. A kétkezi segédmunkát (bárpult, pincér) sokkal olcsóbban megoldják, mint te hajlandó lennél dolgozni. Ezért nem kell Dubaiba segédmunkás sem. A környező arab országok és India biztosítja a nagyon olcsó munkaerőt.
2011. aug. 17. 11:23
 4/12 A kérdező kommentje:

kösz de kihagynám a dubajozást :) mivel férfi vok.

állás lehetőségek érdekelnének mivel hallottam 1-2 millió közti a kereset...

amúgy meg autóelektronikai műszerész leszek...

2011. aug. 17. 15:56
 5/12 anonim ***** válasza:

> amúgy meg autóelektronikai műszerész leszek...

akkor maradsz Hajdúhadházán.

2011. aug. 18. 15:51
 6/12 A kérdező kommentje:
mert ???
2011. aug. 18. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Ki alkalmaz tapasztalat nélküli műszerészt ott ? Dubaiban nincsenek Daciak, sem Skodák. Komolyabb dolgokhoz pedig tapasztalat nélkül... Gondolkozz !!
2011. aug. 18. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:

akkor mennyi év tapasztalat kell hozzá??

és melyik éri meg jobban a mechatronikai vagy autóelektronikai műszerész?

2011. aug. 19. 05:53
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Istenem...tapasztalat-tapasztalat.

Te is gondolkozhatnál azért egy kicsit. Hogy szerezzen tapasztalatot, ha ki se megy?:D Valahol csak el kell kezdenie...Attól nem szerez tapasztalatot, ha otthon a fotelében punnyad.

Ki megy, beáll "segédmunkásnak", ellesi a tapasztalatokat, trükköket, megfelelő szakértelmet. Rengetek kitartás kell hozzá, szinte 0-ról fokozatosan lépdelsz felfele, ami nagyon hosszú út. De marad a jó öreg közmondás.: "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen."

Good Luck!:)))

2011. aug. 19. 08:31
 10/12 anonim ***** válasza:

> Istenem...tapasztalat-tapasztalat.

Ez szép, amit írsz, elmegy egy szakszervezeti gyűlésen... De Dubai-t ismerni kell.

> Valahol csak el kell kezdenie...

Senki sem mondta az ellenkezőjét. Kezdje is el, de ne ott, ahol egyből teljesítményt várnak. Az ottani fehér lepelbe öltözött sejket nem érdekli, hogy ki hol szerzi a gyakorlatát, csak az, hogy menjen az üzlet.

Erre próbáltam rávilágítani, majdnem sikerült is, de mindig közbeugat egy-egy bunkó.

2011. aug. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!