Kb mennyibe kerül egy Japán út? Részletek lent.
Hello!
Mindig várj meg több választ, több embertől.
Durva lenne ha csak 250-ért lenen repjegy Japánba.
pl.: Budapest TOKIO járat ., 62,193 Ft oda és vissza is annyit.
Pontos járat: Budapest - Doha (qatar) - Tokio
Vissza ugyanez:
Szóval repjegy oda vissza: 124,385 Ft a Qatar AIRWAYS légitársasággal , plusz poggyász persze.
Februári időpont.
szállás: 12.000 Ft-ért is van / éj, ami már jónak számít. legalább 3 csillagos (Szerintem)
Így biztos, hogy nem 450.000 Ft az 1 hét, hanem szállástól függően 200 - 230-ért is kijöhet lazán.
Az meg pláne jó, hogy ha pl a pároddal mész, akkor a 12.000Ft / éj szállás, az 6000Ft/fő/éj árra jön ki ugyebár.
Ha nincs kifejezett uticélod azzal, hogy Japánba akarsz menni, akkor inkább válaszd Kínát. Nem bánod meg! Ott még mindig építik a szocializmust, tehát olyan árak vannak ott, mint kis hazánkban a '70-es években, vagyis olcsó. A látvány olyan, amit soha az életben nem lehet elfelejteni. Biztos vannak szervezett utak kis hazánkban is, amik arra is jók, hogy már eleve van olcsón 4-5 csillagos szállás reggelivel, esetleg ebéddel, minden nap van egész napos kulturprogram, és este is általában vacsorával együtt.
Japán Kínához képest kb. 8-szor drágább, de szerintem oda sem érdemes csak úgy elmenni, hogy majd akkor keres szállást az ember, ha odaér. El se tudom képzelni, hogy ilyen lehetőség lenne Japánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!