Iszonyatos fontos kérdést fogok most feltenni! Többi lent?
Lejárt az útlevelem. viszont visszamennék oda ahol lakom...
nincs időm várni,h csináljanak útlevelet,főleg h a jegy is meg van már...
azt még tudni kell,hogy kettős állampolgár vagyok, és nem Eu-s ország az ahol élek...
azt tudom,hogy EU-s ország elfogad személyit, de ez esetben elfogad NEM eu-s ország személyit , útlevél helyett?? a kettősállampolgárságom miatt.
heeelllppppö
nem fogadják el, hiszen eu-ból eu-ba érvényes a személyi, illetve ha az országgal egyezmény van
nem írtál konkrét országot, tehát ennek Te tudsz utánajárni majd
bemész a központi okmányirodásba (visegrádi u.) és 24 óra alatt a kezedben van az új útlevél, de vigyél magaddal egy rakás pénzt is...
nem véletlen nem írtam ki,hogy melyik ország,de akkor kiírom: Izrael.
akkor se elég a személyi,ha állampolgár vagyok Izraelben?
tudom,hogy ki tudnak állítani gyorsabban útlevelet, de az 39 000 Ft vagy valami ilyesmi.....
nem, akkor sem elég
külföldön az útleveleddel tudod igazolni magad, kivéve ha eu vagy más nemzetközi egyezmény ezt másképp szabályozza
Izraelbe útlevéllel fogsz tudni visszajutni
többieknek köszi!! és igen tudom ,hogy milyen szigorúak ezzel kapcsolatban, hisz ott élek, nem ez az első utam:)
csak ilyen problémám még nem adódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!